Aloja

Pieteikšanās konkursam “Tam labam būs augt” atvērta līdz 10.septembrim

Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija sadarbībā ar Luminor banku aicina pieteikties sociālās uzņēmējdarbības piču jeb prezentāciju konkursam “Tam labam būs augt 2021”. Balvā būs iespēja saņemt 2000 eiro finansējumu sociālās biznesa idejas vai projekta realizēšanai.
Konkursā aicināti piedalīties esošie un topošie sociālie uzņēmēji no visas Latvijas. Tie var būt uzņēmumi ar vai bez sociālā uzņēmuma statusa, biedrības un nodibinājumi, kam nepieciešamas finansējums kādas jaunas idejas vai jau esoša projekta realizēšanai. Tāpat var pietiekties individuālas personas, kuras vēl tikai lolo savu sociālās uzņēmējdarbības ideju un meklē tai starta finansējumu. Pieteikt var ideju vai projektu, kas atbilst sociālās uzņēmējdarbības būtībai un definīcijai – ražot preces vai sniegt pakalpojumus ar mērķi risināt kādu sociālo problēmu vai radīt labumu sabiedrībai.
Konkurss norisināsies trijās kārtās. Pieteikšanās ir atvērta līdz 10.septembrim, un dalībniekiem ir jāaizpilda elektroniskā pieteikuma anketa.
Vairāk informācijas lasi ŠEIT.