Aloja

Šonedēļ norisināsies vērienīgākais pasākums Latvijas sievietēm “Forums LĪDERE”

Latvijas sieviešu lielāki svētki jau teju klāt. Šo piektdien, 17. septembrī, izstāžu centra “Ķīpsala” durvis vērsies un sāksies grandiozākais pasākums, kas veltīts Latvijas sievietēm – izaugsmes un iedvesmas Forums LĪDERE 2021, ko skatītājas varēs baudīt gan klātienē ar “zaļajiem” Covid-19 sertifikātiem, gan tiešsaistē. Pasākums norisināsies jau ceturto reizi, turpinot priecēt dāmas ar vērtīgu, iedvesmojošu, sirsnības pilnu un pārsteigumiem bagātu dienu no sākuma līdz pat noslēgumam.

“Forums LĪDERE” norisē būtiska nozīme ir pasākuma draugiem – ģenerālsponsoriem un atbalstītājiem, kuri katrs ar savu burvju nūjiņu kopīgiem spēkiem palīdzēs uzburt šos skaistos svētkus ikvienai sievietei gan klātienē, gan tiešsaistē. Tāpat apmeklētājas varēs baudīt foruma draugu sarūpētus pārsteigumus sievišķīgumam, labsajūtai, veselībai, kā arī garšas kārpiņām.

Oriflame mārketinga un pārdošanas atbalsta vadītāja Baltijas valstīs Kristīne Celma uzsver: “Justies labi, izpaust sevi un priecāties par dzīvi! Būt pašpārliecinātai un apzināties savu vērtību, augt un tiekties pēc kaut kā vairāk! Tas ir Oriflame dzīvesveids, kam ticam un iedvesmojam tam ikvienu sievieti – līdzīgi kā “Forums LĪDERE”. Tieši tāpēc ar lielu gandarījumu šogad arī mēs esam dalībnieku vidū. Tiekamies forumā!”

Audi zīmola vadītājs Latvijā un Lietuvā Ilgvars Ļubka: “Līderi ir tie, kas domā ilgtspējīgi, rosina pozitīvas pārmaiņas un ir vērsti uz progresu. Gan Audi, gan Forums LĪDERE apvieno izcilas personības un vienlaikus iedvesmo būt drosmīgiem ceļā uz saviem mērķiem un arvien jauniem sasniegumiem”.

Veselības centru apvienības valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa: “Lai sieviete justos skaista un laimīga, viņai ir jābūt veselai. Veselības Centru apvienība ik dienu rūpējas par mūsu sieviešu veselību un skaistumu, kā arī pasargā viņu ģimenes locekļu pašsajūtu un veselību. Tāpēc arī šogad būsim kopā “Forums LĪDERE”, lai ekspreskonsultācijās ar izciliem ārstiem iepazītos ar  mūsdienīgākajām iespējām, kā būt veselām, skaistām un laimīgām”.

“Forums LĪDERE” dibinātāja Solvita Kabakova uzsver, ka šis pasākums ir gluži kā svētki Latvijas sievietēm. Tā tas tiešām arī ir – par to liecina gan pasākuma atmosfēra, dekorācijas, priekšnesumi, gan sarūpētie pārsteigumi visas dienas garumā. Ne velti forumā šobrīd brīvu vietu vairs nav – visas 1000 biļetes klātienes apmeklējumam ir izpārdotas. Taču, lai dotu iespēju jebkurai Latvijas sievietei iedvesmoties un baudīt šo svētku dienu, jau ceturto gadu “Forums LĪDERE” nodrošinās bezmaksas tiešraidi visas dienas garumā. Pagājušā gadā mēs bijām kopā ar 93 000 sieviešu visā pasaulē, kur vien skan latviešu valoda. Arī šogad aicinām pievienoties tiešraidei Forums LĪDERE FaceBook plūsmā, forumslidere.lv mājaslapā un daudzos citos kanālos.

Informāciju sagatavoja:

Keitija Krastiņa, e-pasts: info@forumslidere