Aloja

Svētku laikā pārtikas produktu nogādāšanu lauku viensētās nodrošinās bez piegādes maksas

Lai iespējami plašam iedzīvotāju lokam nodrošinātu pārtikas un pirmās nepieciešamības preces Latvijas attālākajos reģionos, Ziemassvētku laikā no 13.decembra līdz pat 13. janvārim Latvijas Pasts un mazumtirgotājs ELVI nodrošinās no pārtikas preču kataloga izvēlēto produktu aizvešanu bez piegādes maksas. Aicinām pašvaldības un to sociālos dienestus par šo iespēju informēt vietējos iedzīvotājus, kam veikala apmeklēšana klātienē ir apgrūtināta vai epidemioloģiskās situācijas dēļ nav ieteicama.

Ņemot vērā pēdējo nedēļu nelabvēlīgos laika apstākļus, vēl arvien Covid-19 pandēmijas dēļ spēkā esošos ierobežojumus, kā arī attālāko lauku iedzīvotāju iespējas sasniegt tuvākos veikalus, ELVI un Latvijas Pasts vienojies par preču piegādi bez papildu samaksas, lai pirmās nepieciešamības produkti ikvienam būtu pieejami.

Šo pakalpojumu sniedz Latvijas Pasta pieredzējušie pastnieki, kas piegādēm izmanto autotransportu, tādējādi nodrošinot plašu pārtikas sortimenta pieejamību pat visattālākajās lauku adresēs. Īpaši būtisks šis pakalpojums ir Covid-19 laikā, ļaujot saņemt nepieciešamās preces, neizejot no mājām, un sniedzot nepieciešamo servisu cilvēkiem ar ierobežotām pārvietošanās iespējām un teritorijās, kuru tuvumā nav pārtikas tirdzniecības vietu vai līdz kurām ir garš ceļš, bet reta sabiedriskā transporta satiksme.

Latvijas Pasts un ELVI 2020.gada nogalē uzsāktā sadarbības projekta rezultātā svaigus pārtikas produktus ar piegādi var pasūtīt lauku teritoriju iedzīvotāji visā Latvijā.

Covid-19 laikā būtiska ir ikviena iedzīvotāja drošība, un īpaši svarīgi tas ir iedzīvotājiem attālās viensētās, no kurām nokļūt līdz tuvākajam veikalam nereti ir problemātiski. Priekšrocības ELVI pārtikas produktu piegādei ar Latvijas Pasta starpniecību ir ātrums un ikviena klienta ērta sasniedzamība, jo Latvijas Pasts darbojas pilnīgi visā Latvijā un pastnieki šo piegādes pakalpojumi profesionāli spēj sniegt ikvienam klientam.

Pasūtīšanai pieejamais pārtikas piedāvājums ir ietverts īpašā katalogā, kas pieejams pie pastniekiem visā Latvijā, kā arī Latvijas Pasta interneta mājas lapā. Lai pasūtītu vēlamās preces no kataloga, klientam jāsazinās ar Latvijas Pasta Klientu centra speciālistiem pa tālruni 67608444. Produkti tiks piegādāti nākamajā darbdienā, ja pasūtījums būs pieteikts līdz plkst.13, bet to piegāde nenotiek brīvdienās un svētku dienās.

Pārtikas produktu katalogs aplūkojams un izdrukājams te.

Papildu informācija.:

ELVI sabiedrisko attiecību nodaļa, Tālr.: 27309454, e-pasts: sab.attiecibas@elvi.lvwww.elvi.lvShareTweet