Aloja

Puikules muižā notikušas sestās Lūgšanu brokastis

Sesto reizi Puikules muižā aicināja uz tradicionālajām Lūgšanu brokastīm, kuru vadmotīvs allaž bijis atbalstīt novada talantīgos bērnus. Šo sešu gadu laikā ir izdevies savākt līdzekļus, vairāk kā 18 tūkstošus eiro, kas devis iespēju piepildīt 10 bērnu sapņus, atbalstot viņu talantu – iegādājoties viņiem tik ļoti nepieciešamos mūzikas instrumentus, kā arī finansiāli atbalstot braucienus uz starptautiskiem konkursiem un sacensībām.

Limbažu novada fonda pārstāve Spīdola Lielmane stāsta, katru, kas kaut reizi še bijis, pārņem neatkārtojama sajūta, kāds jauns atklājums vai izstādes piedāvājums, Lūgšanu brokastu gadījumā tā bijusi  brīnišķīgā Ziemassvētku sajūta, labestība, gaišums. Par to kā allaž parūpējušās Puikules muižas pieredzējušās komandas radošās dvēseles, čaklās rokas. Ar katru nākošo Lūgšanu brokastu pasākumu tiek atvērtas arvien jaunas ar mīlestību un izdomu iekārtotas muižas telpas, pierādot, ka ar izdomu un labu gribu arī bez finanšu līdzekļiem var tik daudz ko izdarīt.

Sestās Lūgšanu brokastīs bija pulcējušies bērni, kuri saņēmuši cilvēku atbalstu iepriekšējās Lūgšanu brokastīs. Viņi aicina atbalstīt Puikules muižas tālāko attīstību ziedojot muižas durvju rāmja pildiņu un grīdu atjaunošanai.

Video 6. Lūgšanu brokastis Puikules muižā https://drive.google.com/file/d/1oHpP_G-8BSMWcriSBjmrR-23tOdT8GEs/view?usp=sharing

Teksts: Zane Lapšāne-Celma

Video: Baiba Čakste