Aloja

Dalība Rīgas plānošanas reģiona Konsultatīvās komisijas sanāksmē Ķekavā

23.aprīlī Alojas novada domes priekšsēdētājs Valdis Bārda un Alojas novada domes komercdarbības speciāliste Zane Lapšāne-Celma piedalījās Rīgas plānošanas reģiona (RPR) Konsultatīvās komisijas sanāksmē Ķekavā.

 

Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Andis Damlics atklāja sanāksmi, sveicot mūs Ķekavas novadā. Sanāksmes turpinājumā Ķekavas novada attīstības daļas vadītājs M.Ozoliņš pastāstīja par Ķekavas novada attīstības perspektīvām, īstenotiem un plānotiem projektiem. Ķekavas novada projektu vadītājs J.Ābols bija sagatavojis prezentāciju par uzņēmējdarbības veicināšanas pasākumiem Ķekavas novadā.

 

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Biznesa inkubatoru nodaļas vadītāja L.Očagova informēja par jaunumiem 3.1.1.6. pasākumā “Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators” ieviešanas sagatavošanu un piedāvātām iespējām RPR.

 

Sanāksmes noslēgumā RPR, ES struktūrfondu informācijas un uzņēmējdarbības centra vadītāja D.Grīnberga stāstīja par reģiona uzņēmējdarbības centra aktualitātēm un plānotajiem projektiem.

 

Sanāksmes neformālajā daļā visi interesenti varēja iepazīties ar Ķekavas novadā īstenotajiem projektiem un uzņēmējdarbības aktivitātēm,  apmeklējot SIA “Balticink”, SIA “Tecnopali North Europe”, Ķekavas sākumskolu, kā arī Daugmales multifunkcionālo centru.

 

Brauciena laikā tika iegūta vērtīga informācija, lai turpinātu darbu Alojas novadā.

 

Zane Lapšāne-Celma,

Alojas novada domes komercdarbības speciāliste