Aloja

Reģionālos uzņēmējus aicina uz Baltijas biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstādi „RIGA COMM 2017”

riga_commReģionālos uzņēmējus aicina uz Baltijas biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstādi „RIGA COMM 2017”

 

9. līdz 10. novembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisināsies Baltijas biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde „RIGA COMM 2017”, kas ir kļuvusi par iecienītu tikšanās vietu uzņēmējiem, organizāciju, valsts un pašvaldību institūciju vadītājiem. Arī šogad “RIGA COMM” piedāvās virkni vērtīgu pasākumu izstādes laikā – Lietu interneta konferenci, “HORIZON 2020” Latvijas kontaktbiržu, “ALSO University”. Šogad īpaša uzmanība tiks veltīta reģionālo uzņēmēju abtlastam.

 

„Pērn izvirzītie mērķi tika sasniegti – izstādes saturs bija plašāks un daudzveidīgāks, tika piedāvāts vairāk inovatīvu ierīču un risinājumu un uz izstādi ieradās daudz mērķtiecīgu apmeklētāju. To ir novērtējuši arī dalībnieki – jau šobrīd daļa izstādes „RIGA COMM 2017” ekspozīcijas ir rezervēta. Mūsu šī gada mērķis – vēl plašāka izstāde un papildināts izstādes saturs. Tādēļ aktīvi strādājam pie semināru un konferenču programmām, kas pavērs jaunus zināšanu apvāršņus biznesā un  tehnoloģijās,” norāda „RIGA COMM” vadītājs Andris Breške.

 

“RIGA COMM 2017” ekspozīcija

Digitālo risinājumu, ierīču un pakalpojumu izstrādātāji, ražotāji un to pārstāvji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm izstādes “RIGA COMM 2017” apmeklētājus iepazīstinās ar savu piedāvājumu, konsultēs un palīdzēs izvēlēties vispiemērotākos IT un biznesa risinājumus.

“RIGA COMM” formāts ļauj apmeklētājiem klātienē pašiem salīdzināt datorprogrammas un digitālos risinājumus biznesam, novērtēt dažādas digitālās ierīces un inovāciju pasaules jaunumus, vienuviet satikties ar IT un biznesa profesionāļiem un vest sarunas par sadarbību jaunu produktu vai pakalpojumu ieviešanā.

 

Digitālā mārketinga skatuve

Digitālo ekspertu un treneru lekcijas par digitālās pārdošanas un mārketinga rīkiem un to praktisko lietošanu ikdienā ar ilustrētiem piemēriem no ekspertu pieredzes. Lektori sniegs jaunāko informāciju par Facebook, e-pasta, satura un mobilo mārketingu, mājaslapas optimizāciju un analītiku, reklāmas un sociālajiem tīkliem, stratēģijām klientu piesaistei, kā arī galvenajiem pārdošanas rīkiem. Tēmas: Mājaslapas optimzācija, E-pasta, satura and Facebook mārketings, Google Analytics, Display Network, video un mobilā reklāma, G-Suite, AdWords, digitālā stratēģija, digitālo projektu vadība, remārketings, sociālie tīkli un pārdošanas rīki.

 

Atvērtā skatuve

Praktiskas un noderīgas tehnoloģiju nozaru profesionāļu prezentācijas un biznesa praktiķu diskusijas par mūsdienu biznesa un tehnoloģiju attīstību, digitāliem risinājumiem un pakalpojumiem, kādi jau šobrīd ir pieejami dažādu nozaru uzņēmumiem. Tēmas: E-komercijas risinājumi, resursu vadības un klientu attiecību vadības sistēmas, procesu optimizācija un izsekojamība, maksājumu un automatizētas uzskaites sistēmas, elektroniskās pavadzīmes, aplikāciju un web izstrāde, apmācību sistēmas, attālināta piekļuve datiem un to glabāšana.

 

Lietu interneta konference

Ikgadējā konference par un ap lietu un industriālā interneta (IoT, IIoT) risinājumiem un izmantošanu biznesa procesos, valsts un pilsētvides pārvaldē. Kā IoT maina un mainīs cilvēku ikdienu, uzņēmumu darbu, saimniekošanu pilsētās vai pat visas valsts funkcionēšanu? Kādas iespējas IoT rada un radīs dažādu nozaru profesionāļiem, uzņēmējiem un pašvaldību vadītājiem? Diskusijas par IoT tehnoloģiju spēju uzlabot darbības efektivitāti, lietotāju pieredzi, resursu pārvaldību, klientu apkalpošanu, iekārtu servisu un darbības izmaksu  samazināšanu. Tēmas: IoT Networks, Smart City, Mobility, Smart Data for Retailers, Digital Healthcare, Industry 4.0, IoT Security, Smart Farming and IoT Investments.

 

Gadžetu zona

Labā ziņa visiem jauno tehnoloģiju cienītājiem – arī šogad izstādē būs īpaša Gadžetu zona! Ikviens varēs ne tikai aplūkot, bet arī izmēģināt praktiskas gudrās lietas, izklaidei paredzētus gadžetus un aprunāties ar to izstrādātājiem. “RIGA COMM 2016” gadžeti (vairāk nekā 40!) tika eksponēti pirmoreiz, izpelnoties lielu izstādes apmeklētāju un mediju interesi.

 

ALSO University”

Arī šogad izstādē spilgtus un košus akcentus ienesīs “ALSO University”, kas plašā un bagātīgā ekspozīcijā prezentēs Latvijas veikalos vēl tikai gaidāmos jaunumus, patērētāju elektronikas produktus – hibrīddatorus, kompaktus printerus, rūterus un citu tehniku. Pērn Ķīpsalā šis pasākums notika pirmoreiz, un pirmoreiz pasākuma vēsturē ar jaunumiem varēja iepazīties ne tikai „ALSO Latvia” klienti, bet arī ikviens “RIGA COMM” apmeklētājs. Skatīt video.

 

Jau šobrīd daļa “RIGA COMM 2017” ekspozīcijas ir rezervēta! Ja arī Jūs vēlaties pieteikt dalību Baltijas biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstādē, sazinieties ar projekta vadītāju Andri Breški

 

Uzziņai!

Izstādē „RIGA COMM 2016” piedalījās 94 uzņēmumi un dalīborganizācijas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas un Somijas. Izstādi apmeklēja 3350 interesentu.

 

Izstādi „RIGA COMM” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Sekojiet mums: www.facebook.com/RigaComm un www.twitter.com/RigaComm

 

Vieta: Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

 

Papildu informācija: 

Dace Dambe, BT 1 sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

Tālr.: 67067525, GSM: 26410381,

e-pasts: dace.dambe@bt1.lv