Aloja

Stipro skrējienā Staicelē startēja dažāda vecuma dalībnieki

23. maijā pie Staiceles vidusskolas norisinājās “Stipro skrējiens Staicelē”, kas pulcēja 52 dalībniekus no Staiceles vidusskolas, Staiceles Sporta profesionālās vidusskolas, Alojas Ausekļa vidusskolas, Ozolmuižas pamatskolas, Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas, kā arī citus aktīvistus no Alojas novada.

 

Dalībnieki startēja 5 vecuma grupās: 10, 11 g.v. dalībnieki, 12, 13 g.v. dalībnieki, 14, 15 g.v. dalībnieki, vidusskolas vecuma dalībnieki un pieaugušie. Jaunākie veica 1,1 km garu distanci, bet vidusskolas vecuma dalībnieki un pieaugušie –  1,8 km garu distanci. Distancēs bija izvietoti dažādi šķēršļi un pārbaudījumi, kas dalībniekiem skrējiena laikā bija jāpārvar.

 

10, 11 gadu vecuma grupā meiteņu konkurencē 1.vietu ieguva  – Evija Gnevoha no Ozolmuižas, 2.vietā – Svetlana Skujiņa no Staiceles un 3.vietā Kristīne Usačeva no Staiceles. Zēnu konkurencē šajā vecuma grupā 1.vietu ieguva Kristers Bāliņš no Alojas, 2.vietā Anrijs Undraitis no Ozolmuižas un 3.vietā Rolands Ududs no Ozolmuižas.

 

12, 13 gadu vecuma grupā meiteņu konkurencē 1.vieta Ritai Seštakovai no Staiceles, 2.vieta Kristai Fiļipovai no Vilzēniem un 3.vieta Paulai Reidei no Staiceles. Zēnu konkurencē 12, 13 gadu vecuma grupā 1.vieta Gatim Lukševicam no Alojas, 2.vieta Kārlim Veinbergam no Alojas un 3.vieta Markusam Maurītim no Staiceles.

 

14, 15 gadu vecuma grupā meiteņu konkurencē distanci mēroja tikai viena dalībniece – Estere Ustrisova no Staiceles, kas guva 1.vietu. Zēnu konkurencē šajā vecuma grupā 1.vietu ieguva Raivis Gončaruks no Valmieras, 2.vietā Atvars Naglis no Valmieras un 3.vietā Fēlikss Miks Gaidulis no Valmieras.

 

Vidusskolas vecuma grupā, kurā bija jāmēro garāka distance, 1.vietu meiteņu konkurencē ieguva Zane Konstantinova no Staiceles, 2.vietā Madara Zēmele no Valmieras un 3.vietā Agnija Leišavniece no Valmieras. Puišu konkurencē 1.vietu ieguva Markuss Keišs no Staiceles, 2.vietā Juris Ozols  – Ozoliņš no Staiceles un 3.vietā Rolands Pintāns no Valmieras.

 

Pieaugušo grupā sieviešu konkurencē 1.vietu ieguva Indra Celmiņa no Staiceles, 2.vietā Sanija Ozola no Staiceles un 3.vietā Baiba Apanaseviča no Puikules. Vīriešu konkurencē 1.vietā Marks Migliņš no Staiceles, 2.vietā Matīss Zumbergs no Staiceles un 3.vietā Daniels Lazdiņš no Staiceles.

 

Alojas novada sporta skola lielu paldies vēlas teikt Staiceles Sporta profesionālās vidusskolas skolotājai Vizmai Tiltiņai un viņas audzēkņiem par palīdzību trases sagatavošanā un tiesāšanā. Par atbalstu vēlamies pateikties arī Jaunsardzes un informācijas centram. Kā arī liels paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos – uz tikšanos nākamgad!

 

Informāciju sagatavoja Alojas novada sporta skola

 

[Not a valid template]