Aloja

Labdarības koncertā vāca ziedojumus „Mieriņa” atjaunošanai

img-2545.480.309.sPagājušajā sestdienā Alojas kultūras namā notika labdarības koncerts. Tā mērķis bija savākt ziedojumus SIA “Mieriņš” ēkā 5.septembrī notikušā ugunsgrēka radīto seku likvidēšanai.

Pasākumā uzstājās vietējo jauniešu grupa “Kokteilis” kopā ar savu skolotāju Aleksandru Jasjukēviču. Koncertā viņi izpildīja vairākas latviešu un ārvalstu mākslinieku tautā iemīļotas kompozīcijas, kā arī pašu oriģināldziesmas. Viņu enerģiskos un skanīgos priekšnesumus papildināja Voldemārs Vilnis ar savas dzejas lasījumiem, un atnākušos ar krāšņām dejām priecēja arī vietējo dāmu deju grupa „Tiramisu”.

Koncerta skatītājiem bija iespēja piedalīties izsolē. Tajā piedāvāja iegādāties visdažādākās mantas, sākot no rotas lietām un mākslas darbiem līdz pat interesantu kartupeļu šķirnēm un gaļas platei. Solot par precēm atnākušie nebija skopi un izsole izvērtās visai azartiska.

Šonedēļ noskaidrojās, ka koncerta laikā saziedoti 403,69 eiro. Sirsnīgs paldies visiem, kuri palīdzēja!

Tiem, kuri nevarēja ierasties uz labdarības koncertu, materiāli palīdzēt būs iespējams arī visu oktobra mēnesi, jo ziedojumu kastīte atradīsies veikalā Top! Alojā.

Tāpat, joprojām jebkurā laikā iespējams ziedot arī ar pārskaitījumu:

SIA “Mieriņš”

Reģ.nr. 44102008016

A/S UNIBANKA

Konta nr. LV48UNLA0013000468882

Norāde – “Mieriņa ugunsgrēka seku likvidēšanas atbalstam”

Zanes Šlendakas teksts un foto