Aloja

ZAAO informē par 2015.gada pakalpojumu kalendāriem un aprēķiniem

SIA ZAAO (ZAAO) ir sākusi izsūtīt klientiem nākamā gada atkritumu izvešanas kalendārus gan sadzīves, gan šķiroto atkritumu konteineru tukšošanai. Privātpersonas un juridiskās personas saņems arī informāciju par plānotajiem maksājumiem par nešķiroto atkritumu konteineru tukšošanu.

2015.gada sadzīves atkritumu izvešanas kalendārs ietver informāciju par katra klienta adresē atrodošā konteinera tukšošanas datumiem. Kalendārā ir arī īpašas atzīmes ar EKO somu tukšošanas datumiem, ja klients šo pakalpojumu izmanto. Kalendārs ietver informāciju arī turpmākai veiksmīgai sadarbībai atkritumu apsaimniekošanas jautājumos – līguma noslēgšanas nosacījumi, grafiku maiņas iespējas, izmaiņu pieteikšana līgumā, SMS pakalpojumu piedāvājums, elektroniskā klientu pašapkalpošanās norēķinu sistēma, saziņas iespējas. Šķirotu atkritumu izvešanas kalendāra informatīvajā sadaļā ietverta grafiska un tekstuāla pamācība, kas ļauj precīzi izprast, kādi atkritumi ir nododami otrreizējai pārstrādei un cik daudz dažādu iespēju ZAAO piedāvā bezmaksas šķiroto atkritumu veidu savākšanai.

Klientiem reizē ar kalendāru tiek sūtīts aprēķins jeb informācija par veicamajiem maksājumiem, atsevišķi izdalot summu par saņemtajiem pakalpojumiem 2014.gadā, kā arī plānoto maksu par pakalpojumiem 2015.gadā. Atgādinām, ka ikgadējā rēķina summas apmēru var regulēt paši klienti, gan izvēloties atkritumu konteineru veidu, gan daudzumu, gan to tukšošanas biežumu. Lūgums klientiem savlaicīgi pieteikt vēlamās izmaiņas konteineru tukšošanas grafikos (tālr. 64281250, e-pasts zaao@zaao.lv), lai uzņēmums varētu nodrošināt maksimāli efektīvu maršrutu plānošanu.

ZAAO aicina klientus izvērtēt iespēju atteikties no papīra formāta informācijas saņemšanas pa pastu, lai taupītu dabas resursus un tā vietā izmantot vairāku tūkstošu klientu jau izmantoto ZAAO klientu pašapkalpošanās sistēmu, kas darbojas caur uzņēmuma mājas lapu www.zaao.lv. Izmantojot minēto sistēmu klients jebkurā laikā var piekļūt saviem datiem – saņemto pakalpojumu sarakstam, norēķinu stāvoklim, konteineru tukšošanas grafikam, kā arī veikt maksājumus.

Sagatavoja Zane Leimane

SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste