Aloja

Skolēni aicināti piedalīties LabieDarbi.lv foto un stāstu konkursā

Tā kā līdz Ziemassvētku brīvdienām jāpaciešas vēl pavisam nedaudz, LabieDarbi.lv komanda aicina visus Latvijas skolēnus piedalīties konkursā, kas padarīs šo gaidīšanas laiku vēl aizraujošāku un sniegs iespēju iepriecināt sevi ar pirmo Ziemassvētku dāvanu.

Stāstu konkurss 1. – 4. klašu skolēniem „Mans labais darbiņš”

Mēs esam pārliecināti, ka labi darbi vecumu nepazīst, tāpēc aicinām ikvienu 1. – 4.klašu skolēnu pastāstīt par darbiņu, ar ko skolēns patiesi lepojas. Stāstus var veidot brīvā formā, un tie jāapkopo, sākot no puses līdz pilnai A4 formāta lapai. Vienīgais nosacījums, ka tiem jābūt ar roku rakstītiem, lai mazie skolēni trenētu savas rakstītprasmes. Visus stāstus gaidīsim līdz šī gada 11.decembrim uz adresi LabieDarbi.lv, Lielirbes iela 17a-8, Rīga, LV – 1046

Pēc žūrijas izvērtējuma, interesantākā stāsta autoru iepriecināsim ar LOOM BANDS lielo XXXL aproču komplektu, savukārt uzvarētāja skolotājam pasniegsim dāvanu karti 20 eiro vērtībā no Jāņa Rozes grāmatnīcas, jo mēs zinām, ka laba darba veikšana ir arī liels skolotāju nopelns.

Fotokonkurss „Selfijs ar LabieDarbi.lv” 5. – 12. klašu skolēniem 

Mūsdienās selfiju jeb pašportretu uzņemšana ir kļuvusi par ļoti populāru nodarbi, tāpēc LabieDarbi.lv aicina ikvienu 5. – 12.klašu skolēnu likt lietā radošumu un piedalīties fotokonkursā „Selfijs ar LabieDarbi.lv”.  Viss, kas skolēnam ir jādara – jāuzņem bilde, kurā redzams pats un LabieDarbi.lv logotips. Viss mākslinieciskais noformējums paliek skolēna ziņā, un tas nozīmē, ka LabieDarbi.lv logotipa attēlošanas iespējas ir neierobežotas – to var atvērt telefonā, izprintēt un pielikt pie sienas, uzdrukāt uz krekla utt. Fotogrāfijas gaidīsim līdz šī gada 11.decembrim, sūtos e-pastā uz info@LabieDarbi.lv vai pa pastu un nogādājot LabieDarbi.lv, Lielirbes iela 17a-8, Rīga, LV – 1046

Pēc žūrijas vērtējuma labākie darbi tiks izvietoti portālā www.draugiem.lv/LabieDarbi.lv/ un www.facebook.com/LabieDarbi.lv/, kur par tiem varēs balsot ikviens lapas apmeklētājs. Konkursa uzvarētājus noteiks balsojuma rezultātu un žūrijas vērtējums. Radošākā un interesantākā foto autori balvā saņems jaunu HTC Desire mobilo telefonu vai gada abonementu žurnālam „Ilustrētā Junioriem”.

Konkursa nolikumi pieejami LabieDarbi.lv mājas lapā.

LabieDarbi.lv ir AS 4finance zīmola, nebanku kredītdevēju nozares līdera SMScredit.lv labdarības iniciatīva, kuras mērķis  ir projektu konkursa kartībā nodrošināt iespēju Latvijas iedzīvotājiem un organizācijām saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizēšanai. Ik mēnesi 15 iesniegtie projekti, tādās jomās kā izglītība, zinātne, sports, kultūra un vide, gūst iespēju piedalīties interneta balsojuma konkursā, lai uzvaras gadījumā saņemtu līdz 7500 eiro lielu finansiālu atbalstu. Četru gadu pastāvēšanas laikā ar LabieDarbi.lv atbalstu realizēti 239 projekti no visas Latvijas.

Sagatavoja Baiba Jaņēviča

LabieDarbi.lv jaunākā projektu vadītāja

Tālrunis: 29650098

E-pasts: baiba.janevica@LabieDarbi.lv

Papildu informācija:

www.LabieDarbi.lv
www.draugiem.lv/LabieDarbi.lv/
twitter.com/LabieDarbi
www.facebook.com/LabieDarbi.lv

www.LabieDarbi.inbox.lv

labiedarbilv-new-logo-4colour-vertical-0.480.228.s