Aloja

Atskats uz “Staiceles Bebri” aizvadīto sezonu

Staiceles bebriFutbola klubs (FK) “Staiceles Bebri” 2014.gadā aizvadījis lielisku sezonu, Latvijas Futbola federācijas 2.līgas Vidzemes reģiona  čempionātā izcīnot pirmo vietu. Tuvākos sekotājus FK “Valka/Valmiera” apsteidzot par sešiem punktiem, labākais rādītājs gan gūtajos vārtos, gan arī ielaistajos. Komandu pārstāvju balsojumā par turnīra labākajiem spēlētājiem trīs nominācijas staiceliešiem – A.Kārkliņš (labākais vārtsargs), M.Strokšs (labākais aizsargs) un par turnīra labāko spēlētāju atzīts V.Jaunzems.

Veiksmīgi noslēdzies arī turnīra otrais posms, izbraukumā uzvarot Balvu “SC” futbolistus un iekļūstot Latvijas 2.līgas finālā. Finālspēlē gan nācās atzīt FK “Caramba” (Rīga) pārākumu.
Paralēli, labs starts arī Latvijas kausa izcīņā, tiekot līdz ceturtajai kārtai. Pa ceļam pieveicot GFA “Zellis”, FK “Marienburg” un pirmās līgas pastarīti “Pļaviņas DM” komandu, piekāpjoties tikai FB “Gulbene”, kas šosezon uzvarēja pirmās līgas čempionātā un ieguva tiesības startēt Latvijas virslīgā.

Pateicamies visiem, kas bija kopā ar mums – spēlētājiem, līdzjutējiem, un paldies par atbalstu Alojas novada domei, LFF TMC “Staicele” un SIA “Aloja-Starkelsen”! Ceram arī uz turpmāko sadarbību.

Galerija

Uz tikšanos 2015.gada sezonā!
FK “Staiceles Bebri”