Aloja

Sveicināti Alojas novada jaunajā mājas lapā!

majaslapaAr 17.decembri Alojas novada mājas lapai ir jauns izskats. Pārmaiņas bija nepieciešamas, lai turpmāk vieglāk varētu papildināt mājas lapu ar jaunām sadaļām un izvietot dažādus e-pakalpojumus Alojas novada iedzīvotājiem. 2015.gadā mēs gribam padarīt lapas saturu daudzveidīgāku – veidot bilžu galerijas, turpināt attīstīt pasākumu kalendāru, rīkot iedzīvotāju aptaujas, veidot un attīstīt uzņēmējdarbības un tūrisma sadaļas, kā arī uzrunāt jūs visus Tviterī – īsāk sakot, mēs gribam būt moderni un atvērti sabiedrībai.

Galvenajā sadaļā “Aktualitātes” mēs, tāpat kā līdz šim, publicēsim visu aktuālo gan par pašvaldības darbu, gan citu svarīgu informāciju. Sadaļas “Izglītība”, “Kultūra” un “Sports” turpmāk būs īpaši izdalītas katra savā kolonnā zem galvenās aktualitāšu sadaļas. Nākamajā gadā plānojam dot iespēju skolu, bibliotēku, kultūras namu un vēlāk arī citu iestāžu darbiniekiem attiecīgajās mājas lapas sadaļās pašiem ievietot informāciju par iestādēs notiekošo. Mēs gribam, lai par mūsu novadu, iestāžu darbu un iedzīvotājiem aktuālām lietām informācijas būtu vairāk.

Šīs mājas lapas izstrādātāja ir mūsu novada iedzīvotāja – Rūta Grasberga no Puikules. Viņa absolvējusi Vidzemes Augstskolu, iegūstot profesionālā bakalaura grādu informāciju tehnoloģijās ar programmēšanas inženiera kvalifikāciju, bet šobrīd šajā augstskolā maģistratūrā studē sociotehnisku sistēmu modelēšanu.

Labprāt uzklausīsim ierosinājumus par to, ko vēl jūs gribētu redzēt novada mājas lapā un, ja to spēsim paveikt, ieteikumus īstenosim.

 

Cieņā,

Mārtiņš Kļaviņš
Alojas novada domes izpilddirektors