Aloja

Šonedēļ darbu uzsākusi VJFC „Staicele” direktore

vjfcAr 29.janvāra domes sēdes lēmumu, šo pirmdien darbu Vidzemes Jaunatnes futbola centra (VJFC) „Staicele” direktores amatā uzsāka Sandra Brokāne.

 

Jaunā direktore, studējot Rēzeknes Augstskolā, ieguvusi sākumskolas un veselības mācības skolotājas kvalifikāciju, un ekonomista izglītību ar kvalifikāciju finanšu un grāmatvedības vadībā, savukārt Daugavpils Universitātē iegūts profesionālā maģistra grāds sabiedrības pārvaldē un iestāžu vadītāja kvalifikācija.

 

Pieteikuma vēstulē S.Brokāne norādīja, ka vēlas sniegt savu ieguldījumu VJFC „Staicele” darbā, jo līdzšinējā darba pieredze galvenokārt saistīta ar izglītības vadību. Kopš 2010.gada viņa bijusi Rēzeknes novada Kaunatas vidusskolas direktore, iepriekš strādājusi par sākumskolas un vācu valodas skolotāju, pirmsskolas izglītības iestādes metodiķi, arī bāriņtiesas priekšsēdētāju. Darbs šajos amatos izkopis precizitāti, labas komunikatīvās prasmes un spēju uzņemties atbildību, kā arī sniedzis vērtīgu pieredzi un zināšanas izglītības iestāžu finansēšanas un administrācijas jautājumos.

 

Ar VJFC „Staicele” direktori iespējams sazināties pa tālr. 26481276 un e-pastu sandra.brokane@aloja.lv

 

 

Sagatavoja

Zane Šlendaka