Aloja

Ir maijs…un atkal stādām

16.maija rītā vērienīgas pārmaiņas piedzīvoja jaunais Alojas NVO iniciatīvas parks. Uz kopīgu talkošanu kopā atkal tika aicināti Alojas nevalstisko organizāciju pārstāvji, domubiedri, draugi un aktīvie Alojas novada iedzīvotāji.

 

Alojas novada pašvaldības izsludinātajā projektu konkursā biedrība „Alojas radošais klubs Liepale”” guva finansiālu atbalstu parka tālākai labiekārtošanai.

 

Uz talku sanākušajiem, lieliem un arī vismazākajiem, darba pilnas rokas – līdzi ņemot darba cimdus, darbarīkus – grābekļus, lāpstas, cirvjus, zāģus, ķerras, labu noskaņojumu un garastāvokli, talka jaunajā NVO iniciatīvas parkā pulcēja vairāk kā divus desmitus entuziastu.

 

Spītējot vēsajam laikam, ātri kustoties un, galvenais, čakli strādājot parks tika papildināts un izdaiļots ar 61 jauniem koku, krūmu un puķu stādiem. Stādījām, ravējām, līdzinājām melnzemi, atpūtas brīžos arī uzdziedājām.

 

Tūjas, ceriņi, bērzi, liepas, pīlādži, jasmīni, lazdas, fizokarpi, ligustri, grimoņi, plūškoki, duglāzijas, ogābele, egle, priede, kadiķi, māka un vēlā ieva, hortenzijas, dienziedes, bārbeles, klišrozītes … kas tik viss sastopams un aug jaunajā parkā.

 

Noslēgumā, pēc labi padarīta darba, visus vienoja kopīga maltīte – ēdām Andas Bondares gatavoto, gardo, uz ugunskura vārīto zupu.

 

Mūsu mērķis ir mudināt iedzīvotājus pašiem labiekārtot un rūpēties par vidi sev apkārt un saprast to, kādā vidē dzīvojam un kādā turpmāk vēlamies dzīvot.

 

Paldies visiem, kas atrada laiku un pievienojās kopīgajam darbam! Rezultāts priecē!

 

Biedrības “Alojas radošais klubs “Liepale”” valdes locekle

Liene Čečiņa

[Not a valid template]