Aloja

Uzaicinājums apmeklēt piemājas saimniecību “Lielkalni”

LielkalniLauku ceļotājs aicina jūs piedalīties akcijā “Atvērtās dienas laukos”, kas notiks 2015. gada 13. – 14. jūnijā. Akcijas mērķis ir popularizēt Latvijas lauku dzīvi, laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus un pakalpojumus. Tās ietvaros 2 dienas saimniecības būs atvērtas apmeklētājiem, piedāvājot atlaides produktiem vai pakalpojumiem, ēdienu un dzērienu degustācijas, ekskursijas, radošas darbnīcas vai kādus citus īpašos piedāvājumus, ko ikdienā šajās saimniecībās nav iespējams saņemt. Vairāk informācijas par akciju un dalībniekiem šeit . Akcijā  “Atvērtās dienas laukos” no Alojas novada piedalās viena piemājas saimniecība “Lielkalni”.

“Lielkalnu” piedāvājums 13. un 14. jūnijā:  

Pavasaris 2015 – Ēdamie sausserži – vasaras pirmās ogas – viesu labsajūtai!

  • Akcijas dienās piedāvājam bezmaksas informatīvu pastaigu pa ogulāju dārzu un sezonas ogu – ēdamo sausseržu – degustāciju , tēja un produkcijas degustācija – 1,00 EUR.
     
  • Pēc degustācijas aicinām iegādāties veselīgos pašražotos ogu produktus: smiltsērkšķu, irbeņu, aroniju, ķirbju sīrupus; smiltsērkšķu, irbeņu, zelta jāņogu, upeņu želejas; smiltsērkšķu, upeņu, saldo pīlādžu marmelādes konfektes; ķirbju sukādes; dažādas tējas un citus produktus.
     
  • Katrs dārza apmeklētājs akcijas laikā varēs lasīt ogas savām vajadzībām ar 50% atlaidi;
     
  • mūsu ražotās produkcijas iegādei atvēlēsim 20% atlaidi.Lūgums iepriekš pieteikt apmeklējumu!

Kontaktinformācija

Aija un Dainis Paukšēni
29450614; 26362975 (Aija)
Rūpnīcas iela 7
Ungurpils
Alojas nov.
LV-4064, Latvija