Aloja

Startē jauns ideju konkurss Biznesa ekspresis

biznesa ekspresisAr Norvēģijas finanšu instrumenta atbalstu, visiem aktīvajiem un aizrautīgajiem Latvijas iedzīvotājiem pavērusies lieliska iespēja – piedalīties ideju konkursā Biznesa ekspresis, kura mērķis ir uzrunāt potenciālos biznesa ideju autorus, iedrošināt tos īstenot savas idejas, kā arī sniegt nepieciešamās zināšanas un kontaktus to realizācijai.

Biznesa ekspresis pieturēs piecos Latvijas reģionos – Rīgā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē.

 

Konkurss Biznesa ekspresis tiek organizēts divās kārtās un aicināti piedalīties ir visi biznesa ideju autori, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu. Konkursa ietvaros katra reģiona labākajām biznesa idejām būs iespēja saņemt finansējumu biznesa ideju attīstībai, kā arī mentoru – individuālu konsultantu bezmaksas atbalstu. Īpašas simpātiju balvas saņems arī sponsoru favorītidejas.

 

Detalizēta informācija par konkursu Biznesa ekspresis publicēta konkursa mājas lapā www.biznesaekspresis.lv. Iesniegt pieteikumus konkursam varēs līdz 28.jūnijam.

Sekojiet līdzi Biznesa ekspreša ceļam arī sociālajos tīklos -draugiem.lv/BiznesaEkspresis, facebook.com/BiznesaEkspresis un Twitter.com/B_ekspresis

Konkursu organizē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai (VARAM), sadarbojoties ar Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru (VBII).
Finansiālu konkursa atbalstu nodrošina Norvēģijas finanšu instruments, AS Swedbank un SIA VALPRO.

Informatīvo atbalstu nodrošina RE:TV, Radio SWH, Radio SWH+, Radio7.

Vairāk informācijas:

Elīna Leimane

Biznesa ekspresis vadītāja

E-pasts: elina@biznesaekspresis.lv 

Tālrunis: 20216997

 

www.biznesaekspresis.lv.

Facebook: BiznesaEkspresis

Twitter: @B_ekspresis

Draugiem.lv: BiznesaEkspresis