Aloja

L.A.M.A. motokrosa turnīra 5.posms Alojā

mm4.jūlijā norisinājās L.A.M.A. motokrosa turnīra 5.posms un Alojas novada kausa izcīņa motokrosā Alojā, Jaunzemnieku mototrasē.

 

Uz sacensībām bija ieradušies 179 dalībnieki no piecām valstīm, kas priecēja gan organizatora, gan skatītāju acis. Liels dalībnieku skaits šoreiz bija 65cc un 85cc klasēs, kuras pat pēc kvalifikācijas tika sadalītas atsevišķos braucienos. Paldies Krievijas pārstāvjiem, kas ieradās uz sacensībām un 65cc klasē parādīja ļoti augstu sniegumu! Liels prieks arī skatīties uz Q50 un Q50 rūķu klasi, kas nu jau izaugusi par klasi, kurā ir “pilns bomis”!

 

Kā jau katras sacensībās, arī Alojā, bija ieradies kupls skaits Open F klases dalībnieki, kas demonstrēja ļoti ātru un skaistu motokrosu. Pārliecinošu uzvaru izcīnīja Toms Macuks, kas šoreiz nedeva konkurentiem nekādas izredzes uz pirmo vietu. Otrais palika Vairis Aļeksējevs, bet trešā godpilnā vieta veterānam Leonam Kozlovskim, kas arī savā vecumā var cīnīties ar jauniešiem!

 

Paldies visiem atbalstītājiem, kas atbalstīja Alojas posmu, lai sacensības varētu noorganizēt skaistas un ar skaistām balvām! Liels paldies trases saimniekam Mārim Miezītim, kas garāko trasi Latvijā spēj sakopt kā savu pagalmu! Paldies Z/S Smēdes par stāvlaukuma izmantošanu. Paldies SIA MUNDO par skaistajām balvām uz MXGP Ķegumā. Paldies arī Alojas Starkelsen par garšīgajām balvām. Vēl paldies par atbalstu SIA Marko K (Sandris Kalniņš), Z/S Buķi (Normunds Šķepasts), SIA Miks D, MK ASB, SIA CT noma, SIA Dinlats un protams, arī Alojas novada Domei, kas finansiāli atbalsta šo pasākumu.

 

Tiekamies Limbažos!

L.A.M.A. publikācija