Aloja

Par labo atdarīt ar labu

IMG_9847 - CopyŠomēnes SIA “Alojas Novada Saimniekserviss” sadarbībā ar lietoto mēbeļu veikalu – noliktavu SIA “Latinter Grupa” sarūpēja jauku pārsteiguma dāvinājumu sociālās mājas Alojā, Ausekļa ielā 3a iemītniecei Intai Krišjānei.

 

Alojiete minētajā mājā sāka dzīvot šīs vasaras beigās, kad ar domes sēdes lēmumu viņai tur tika piešķirts dzīvoklis. Ievācoties, I.Krišjāne ar dēlu pati tajā veica kosmētisko remontu. Ierodoties ciemos, viņa mūs laipni sagaida un izrāda, kas dzīvoklī paveikts.

 

Tuvojoties aukstajam laikam, ikviens izjūt nepieciešamību pēc kā omulīga. Lai radītu mājīgāku atmosfēru, nu dzīvokļa saimnieces istabas grīdu rotās mīksts, silts paklājs. – Tagad būs patīkamāk rītos kāpt no gultas laukā, – nosmej I.Krišjāne, ar apskāvienu pateicoties par negaidīto dāvanu. Viņa saka arī lielu paldies visiem, kas iesaistīti mājvietas piešķiršanas lēmuma pieņemšanā un dzīvokļa iekārtošanā.  

 

Visu apzinīgo mūžu Intas kundze bijusi medicīnas māsa. Maz ir tādu Alojas iedzīvotāju, kas gan slimības grūtajā periodā, gan ikdienā no viņas nav saņēmuši sirsnību un  labu vārdu. Gribējās par mūža garumā dāvāto sirds siltumu citiem, atdarīt ar kaut ko jauku, jo šis ir cilvēks, kas pelnījis labestības balvu, – skaidro “Alojas Novada Saimniekserviss” vadītāja Ineta Matvejeva.

 

Zanes Landsmanes

teksts un foto