Aloja

Noskaidroti konkursa “ZAAO pastkarte” laureāti

Noslēgusies SIA ZAAO (ZAAO) projekta „Cilvēks vidē” ietvaros organizētā konkursa „ZAAO pastkarte” darbu izvērtēšana. Konkursam tika iesūtīti 615 zīmējumi no 75 ZAAO darbības reģiona izglītības iestādēm.

 

Kā jau katru gadu, ZAAO no iesniegtajiem darbiem izraudzījās zīmējumu, no kura tapa uzņēmuma apsveikums Ziemassvētkos. Izvēlētā darba autors ir Smiltenes novada Grundzāles pamatskolas skolēns Aleksis Ziemiņš. ”Esmu ļoti pārsteigts, priecīgs un lepns, ka izvēlēts mans zīmējums. Zīmējot domāju par sniegavīra ziemas priekiem”, atzīst Aleksis.

 

Darbu autori zīmējumos iekļāva vides tēmu dažādos gadalaikos, ainavās, dabas aizsardzībā un Ziemassvētku noskaņās.

 

Darbus konkursam iesniedza skolas un pirmsskolas izglītības iestādes no Apes, Amatas, Alojas, Burtnieku, Cēsu, Limbažu, Līgatnes, Mazsalacas, Pārgaujas, Priekuļu, Raunas, Rūjienas, Smiltenes, Valkas, Vecpiebalgas, Viļakas, Saulkrastu, Kocēnu novada un Valmieras pilsētas. Paldies pedagogiem par bērnu motivēšanu dalībai konkursā.

 

ZAAO pateicas ikvienam skolēnam un pirmsskolas izglītības iestādes audzēknim par dalību konkursā “ZAAO pastkarte”. Priecājamies par aktivitāti, piedalīšanos un radošām idejām darbu veidošanai. Atgādinām, ka ZAAO ikgadējā projekta „Cilvēks vidē” noslēguma pasākumā mācību gada beigās labāko darbu autoriem tiks pasniegtas pārsteiguma balvas.

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Leimane

SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste

Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201

Mob.tālr.:26610013

E-pasts: zane.leimane@zaao.lv

Twitter.com/zaao_lv

Draugiem.lv/zaao

www.zaao.lv