Aloja

Galda teniss Alojā

Aizvadītās nedēļas nogalē Alojas sporta hallē valdīja galda teniss. Notika Latvijas komandu čempionāta trešais sabraukums. Piedaloties 48 komandām ar gandrīz 200 spēlētājiem, tika izspēlētas otrā apļa pirmās spēles.

 

Šo posmu labi aizvadīja visas trīs Alojas Galda tenisa kluba komandas. Sieviešu komanda, uzvarot Iecavu, Bausku un GTK Namejs no Rīgas, zaudēja tikai līgas līderei Jēkabpilij, turnīra tabulā pašlaik atrodoties dalītajā otrajā, trešajā vietā. Augstākās līgas vīriešu komandai šogad ne tik labas sekmes, jo komandas līderis Jānis Svīķis spēlē Vācijā, kas liedz spēlēšanu šeit. Uzvarot vienā no četrām spēlēm, bet ar iegūtajiem punktiem no pirmā apļa saglabā piekto vietu līgā.

 

Ļoti veiksmīgi nostartēja GTK Aloja II komanda pirmajā tautas līgā, uzvarot Bausku un Dobeli ar 4:0, uzvarot arī Preiļus ar 4:0, no kuriem pirmajā aplī tika piedzīvots sāpīgs zaudējums 3:4. Pēdējā kārtā, esot iedzinējos ar 1:3, skanot skatītāju ovācijām, GTK Aloja II uzvar Rēzeknes komandu ar rezultātu 4:3. Alojas komanda pašlaik ieņem otro vietu līgā, atpaliekot no Rēzeknes par vienu punktu, kas izspēlējusi vienu kārtu vairāk.

 

Nākamais sabraukums Liepājā 16. – 17. aprīlī. Lai sportistiem veicas!

 

Artis Golubovs