Aloja

23.aprīlī visā Latvijā notiks Lielā Talka

Liela Talka 2016_250x250_baneris23.aprīlī visā Latvijā notiks Lielā Talka, kuras vadmotīvs šogad ir “Latvijai BŪT zaļai!”. Talkā piedalīsies arī Alojas novads. Lai saņemtu vairāk informācijas par šī pasākuma plānoto norisi, lūgums sazināties ar talkas koordinatoru mūsu novadā Arvīdu Ozolu pa tālr. 26644741 vai rakstot uz arvids.ozols@aloja.lv

 

Projekta mērķis ir līdz 2018.gadam, Latvijas 100.dzimšanas dienai, padarīt mūsu valsti par tīrāko un sakoptāko vietu pasaules kartē – dot iespēju dabai atveseļoties, attīrot to no atkritumiem, kā arī mudināt iedzīvotājus pašiem labiekārtot un rūpēties par vidi sev apkārt.

 

Pasākuma ideja ir balstīta uz brīvprātīgu līdzdalību vides sakopšanā, radot saliedētību, pozitīvismu un labi padarīta darba sajūtu. Pēdējos gadus Lielās Talkas akcents ir Vides izglītība, kā arī pasākumu kuplina Pagalmu labiekārtošanas kustība.

 

Lielajā Talkā mīļi aicinām piedalīties ikvienu Latvijas iedzīvotāju, kam rūp ilgtspējīga valsts attīstība un iespēja dzīvot nepiesārņotā, skaistā vidē. Aicinām ne tikai vākt atkritumus, bet darīt arī citus labus darbus – stādīt kokus, radīt brīnišķīgas puķu dobes, izgatavot putnu būrīšus, atjaunot žogus, soliņus, tiltiņus… Dzīvosim skaisti! Lai prieks Tev pašam un pārējiem!

 

Vairāk informācijas pasākuma oficiālajā mājas lapā www.talkas.lv

 

Sagatavoja 

Zane Landsmane