Aloja

Tuvojas Vidzemes uzņēmēju dienas Valmierā

Programma (2)20.un 21.maijā Valmieras Kultūras centrā notiks “Vidzemes uzņēmēju dienas”. Piedalīsies gan Vidzemes novadu amatnieki un aktīvākie uzņēmumi, gan lielākie Latvijas uzņēmumi. Plaši pārstāvēts būs Vidzemes reģiona profesionālās izglītības sektors. Ar devīzi “Vidzemes novadi Valmierā” Vidzemes novadi iepazīstinās ar savu uzņēmumu ražotajiem produktiem un pakalpojumiem, kā arī amatnieku izstrādājumiem. Uzņēmēju dienu jaunums būs īpaša kultūras programma, kas priecēs dalībniekus un viesus sestdien 20. maijā. Izstādes laikā darbosies kafejnīca, kur būs iespēja nobaudīt gardu maltīti.

 

Izstādes dalībnieki apmeklētājiem piedāvās gan atlaides produktiem un pakalpojumiem, gan īpašos piedāvājumus un loterijas, kā arī degustācijas un dažādas interesantas aktivitātes, kā pieaugušajiem tā arī bērniem. 

 

Piektdien, 20. maijā, izstāde “Vidzemes uzņēmēju dienas 2016” būs atvērta no plkst. 10.00 līdz 18.00, ar svinīgo atklāšanu plkst. 11.00. Sestdien apmeklētāji tiks gaidīti no plkst. 8.30 līdz 15.00.

 

Uzņēmumu daudzveidība vienkopus

Vidzemes uzņēmēju dienās vienkopus sevi piedāvās Latvijas un Vidzemes uzņēmēji, amatnieki un mājražotāji. Būs tādi uzņēmumi kā AS “Latvijas Gāze”, SIA “Lattelecom”, AS “Brīvais vilnis”, AS “Valmieras stikla šķiedra”,SIA “Sakret” u.c. Izstādē piedalīsies arī ārvalstu viesi.  Līdzīgi kā iepriekšējos gados būs arī auto izstāde – KIA, VOLKSWAGEN, RENAULT, CITROEN u.c. Būs plaša dārza un cita veida tehnikas izstāde, vienkopus piedāvājot tehniskos risinājumus dažādām vajadzībām. Būvniecības nozares uzņēmumi iepazīstinās ar būvniecības materiāliem jumtiem, logiem, durvīm, žogiem, fasādēm u.c. Īpašs piedāvājums būs jumta skaidas no apses un egles. Izstādē padomāts par visu mājai un dārzam pavasarī.

 

Iepazīsti Vidzemes novadus!

Ar aktīvāko uzņēmēju un amatnieku līdzdalību izstādē sevi prezentēs Kocēnu, Burtnieku, Pārgaujas, Raunas, Jaunpiebalgas, Apes, Beverīnas, kā arī pirmo reizi – Alojas, Salacgrīvas un Smiltenes novadu pašvaldības. Būs iespēja baudīt arī katrā novadā ražotos pārtikas produktus, dzērienus un gardumus.

 

Izglītības iespējas Vidzemē

Uzņēmējdarbība ir cieši saistīta ar kvalificēta darbaspēka piesaisti, kam pamatā ir atbilstoša izglītība. Izstādi apmeklēt laipni aicināti ir izglītības iestāžu beidzēji, kam aktuāla ir nākamās profesijas izvēle. Īpaši plašu piedāvājumu šogad Vidzemes uzņēmēju dienās prezentēs Vidzemes izglītības iestādes. Valmieras tehnikums piedāvās iespēju pielaikot dažādas profesijas. Aktivitāšu programmas un informāciju piedāvās gan Drabešu un Spāres internātpamatskolas, gan Valmieras, Smiltenes un Priekuļu tehnikumi, gan Cēsu profesionālā vidusskola, gan Vidzemes Augstskola. Būs gan arboristu paraugdemonstrējumi, gan erudīcijas spēle “Atrodi sevi Eiropā”, gan noderīga informācija par iespējām mācīties.

 

Banku un apdrošināšanas īpašie piedāvājumi

Vidzemes uzņēmēju dienās aktuālos banku un apdrošināšanas uzņēmumu pakalpojumus piedāvās gan AS “Swedbank”, gan “Nordea Bank AB Latvijas filiāle”, gan AAS ”BALTA”, gan AAS “Batikums Vienna Insurance Group”, gan “Seesam Insurance AS Latvijas filiāle”, gan AAS “BTA Baltic Insurance Company”.  Būs gan “laimes SmaidoMetrs”, gan apdrošināšana pret ērcēm, gan arī klasiski apdrošināšanas un banku pakalpojumi par izdevīgiem nosacījumiem un īpašām akcijām.

 

Lai iepazīstinātu uzņēmējus un ikvienu interesentu ar jaunumiem grāmatvedībā un iespējām atvieglot grāmatveža ikdienu, piektdien, 20. maijā, plkst. 13.00, notiks bezmaksas seminārs “Mūsdienu grāmatvedība”. Seminārs notiks AS “Swedbank” filiālē, Rīgas ielā 15, Valmierā. Semināru organizē “Swedbank” sadarbībā ar “Soft Serviss”. Iepriekšēja pieteikšanās uz semināru pa tālruņiem 67448312 vai 67448334.

 

Kultūras programma

Jaunums izstādes apmeklētāju un dalībnieku priekam – sestdien, 20. maijā, no plkst. 10.00 līdz plkst. 15.00 pie Valmieras kultūras centra izskanēs īpaša kultūras programma. Tajā priekšnesumus sniegs gan bērnu vokālā studija “Notiņas”, gan Valmieras Kultūras centra sieviešu vokālais ansamblis “Trīnes” un kamerkoris “Kaķi”, gan Yamaha mūzikas skolas audzēkņi, gan mūsdienu deju grupas “Justify”, “Flash” un Ordo karsējmeitenes.

 

Interesanti arī bērniem

Bērnu priekam būs gan tradicionālās piepūšamās atrakcijas, gan sejas un ķermeņa apgleznošana, gan trušu telts, gan pufi un rotaļlietas, gan karameles, cukurvate un citi gardumi. Akcijas piedāvājumi būs bērnu grāmatām un materiāliem ikdienas nodarbībām ar bērniem. Bērnu un pieaugušo izziņas priekam būs apskatāms īpašs bišu strops ar stikla sienām un bitēm. Tiks piedāvātas arī radošās darbnīcas ģimenēm ar bērniem.

 

Iepazīsim Vidzemes reģionu caur Vidzemes uzņēmumiem, apmeklējot “Vidzemes uzņēmēju dienas 2016” Valmierā!

 

Informāciju sagatavoja:

Līga Bieziņa

Valmieras pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību nodaļas

Sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā

Tālr.: 64210682; 26495997