Aloja

Seminārs “Starta komplekts jaunajam uzņēmējam” Gulbenē

vidzemes_planosanas_regionsLai informētu par nosacījumiem uzņēmējdarbības uzsākšanai un dotu stimulu realizēt savas idejas, Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar Gulbenes novada domi rīko semināru „Starta komplekts jaunajam uzņēmējam”, kas notiks piektdien, 3.jūnijā Gulbenē, Ābeļu ielā 2.

 

Arī pagājušajā gadā Vidzemes Plānošanas reģiona uzņēmējdarbības centrs organizēja semināru par pirmajiem soļiem uzņēmējdarbībā, kas guva lielu atsaucību un bija vērtīgs informācijas avots tiem, kas tikko ir uzsākuši vai plāno uzsākt uzņēmējdarbību. Arī šo semināru vadīs ekonomikas doktore, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Finanšu un grāmatvedības institūta direktore, kā arī vairāku ekonomikas grāmatu autore Ingūna Leibus.

 

Seminārā aicināti piedalīties augstskolu studenti, profesionālo skolu skolēni, kā arī ikviens interesents, kam radusies ideja sava biznesa uzsākšanai un nepieciešama koncentrēta informācija par uzņēmumu saimnieciskās darbības formām, Latvijas Republikā esošajiem nodokļu veidiem un uzņēmuma reģistrēšanu.

Semināra Programma

 

Aicinām pieteikties semināram līdz 2016.gada 1.jūnijam plkst.17:00 (pieteikšanās anketa atrodama zemāk). 

http://www.vidzeme.lv/lv/seminari_vpr/184_seminars_starta_komplekts_jaunajam_uznemejam/