Aloja

Noslēdzies Alojas novada pludmales volejbola sacensību 2. posms

3. jūlijā pludmales volejbola komandas atkal tika gaidītas Ungurpils ezera pludmalē, lai noskaidrotu atklāto Alojas novada pludmales volejbola sacensību 2. posma uzvarētājus. Neskatoties uz to, ka šajā dienā ziņās tika solīts lietus (diemžēl sākumā tomēr lija), sacensībās piedalījās kopā 18 komandas.

 

Šoreiz Mix komandām izrādījās ļoti liela konkurence – 10 komandas. Pēc spraigām cīņām 1. vietu pārliecinoši izcīnīja Raivis /Gita (Gita Brokāne un Raivis Juražs), 2.vietā – Captains of the beach (Anete Veipāne un Artūrs Vītols), 3.vietā – MM (Madara Gudre un Mairis Juražs).

 

Vīriešu komandas šajā posmā bija astoņas. Lielākā daļa spēlēja arī Mix komandās, līdz ar to šiem spēlētājiem nereti viena spēle sekoja otrai, nedodot ilgu laiku atpūtai. Neskatoties uz to nogurumu nevarēja manīt nevienam un skatītājiem par prieku visas spēles bija cīņasspara pilnas. Pirmajā vietā Enkurs (Mārtiņš un Gunārs Zelči), 2.vietā – Kurmja Brothers (Artūrs Vītols un Ģirts Logins), 3.vietā Toms Raivis (Raivis Juražs un Toms Kļaviņš).

 

Šobrīd kopvērtējums MIX: Mēs ar sieviņu – 15 punkti, Raivis/ Gita  – 10 punkti, Mums 20! – 8 punkti, Captains ot the beach – 8 punkti, MM – 7 punkti, Enkurs MIX -6 punkti, Kurmja rakums- 4 punkti, Veides – 3 punkti, Toms Sindija -2 punkti, Woop Woop un arī Limbažnieces – abām komandām 1 punkts.

 

Kopvērtējums vīriešu komandām: 3D – 15 punkti, Toms Raivis – 13 punkti, Enkurs – 10 punkti, Sixpārņi – 8 punkti, Rolis Precas – 8 punkti, Kurmja Brothers – 8 punkti, Slazdo vai Mirsti – 7 punkti, Viesulis – 7 punkti, ”69”- 5 punkti, Prostie – 4 punkti, Lafņaks – 2 punkti.

 

Sacensību nākošā un noslēdzošā kārta būs 17. jūlijā Ungurpilī plkst. 11:00. Tā būs iespēja izcīnīt iekļūšanu finālā (finālā iekļūst 6 komandas, kuras kārtās ieguvušas lielāko punktu summu). Neliels atgādinājums – 3. posmam pieteikšanās notiek elektroniski uz e-pastu: ingakonrade@inbox.lv (var arī draugos) un noslēgsies piektdien, 15. jūlijā plkst. 16:00.

 

KOPVĒRTĒJUMS

 

Inga Konrāde, Alojas novada sporta skolas direktores p.i.

Foto – Inga un Dainārs Konrādi