Aloja

Alojas novada pludmales volejbola sacensību 3.posma ziņas

Ar ļoti vienlīdzīgām spēlēm apakšgrupās, kur nereti spēles beidzās ar rezultātu 14:15 ir aizvadīts Alojas novada pludmales volejbola sacensību 3.posms. Lai arī nereti uzsijāja lietutiņš, laiks bija spēlēm labvēlīgs un Ungurpils Dzirnavezera krastā 17. jūlijā pludmales volejbola sacensībām pulcējās gan komandas no tālienes, gan pašmāju spēlētāji.

 

MIX grupā sacentās 11 komandas. Apakšgrupu spēlēs notika ļoti līdzvērtīga cīņa par izkļūšanu no grupas. Nebija iespējamas nekādas prognozes, un tikai pēc visu spēļu izspēlēšanas, saskaitot mazos punktus (plusus un mīnusus), varējām noteikt, kuras divas komandas izkļūs no apakšgrupām. Spēlē par 3. vietu tikās komandas Captains of the beach un Mēs ar sieviņu, uzvaru ar rezultātu 21:19 svinēja Captains of the beach (Anete Veipāne, Artūrs Vītols). Bet spēlē par 1.vietu tikās komandas Raivis Gita un Enkurs Mix un ar rezultātu 21:16 par šā posma uzvarētājiem kļūst Raivis Gita (Gita Brokāne, Raivis Juražs) un otrajā vietā – Enkurs Mix (Inga Labsvīra, Gunārs Zelčš).

 

Kā jau parasti ļoti interesantas izspēles varējām vērot vīriešu komandām, kuras šajā posmā bija 10. Pēc apakšgrupu izspēlēm arī tika izspēlēts krusts un cīņā par 3.vietu tiekas komandas Rolis precas un Toms Raivis un ar rezultātu 21:17 uzvaru svin Toms Raivis (Toms Kļaviņš un Raivis Juražs) un tā jau otro reizi 4. vietā Rolis Precas.  Pēc ļoti vienlīdzīgas fināla spēles (ar rezultātu 24:22) 1.vietu iegūst komanda Vītols zaudēs (Jānis Kliesmets, Andris Karaševs), bet otrajā vietā Enkurs (Mārtiņš un Gunārs Zelči).

 

Noslēdzoties šim posmam, tika noskaidrotas 6 komandas (pēc visu trīs posmu kopvērtējuma), kuras spēlēs finālā: MIX grupā – Mēs ar sieviņu, Raivis/Gita, Captains of the beach, Enkurs MIX, MM, Kurmja rakums, bet vīriešu grupā – Toms Raivis, 3D, Enkurs, Rolis Precas, Vītols zaudēs, Sixpārņi. Paldies visu posmu Ungurpilī labvēļiem un atbalstītājiem – Valdim Možvillo un Baibai Siktārei.

 

Tā kā visos trīs posmos, bija ļoti interesantas un azartiskas spēles, tad jau tagad ar nepacietību varam gaidīt 7. augustu, kad Alojas sporta laukumā notiks Alojas novada pludmales sacensību fināls.

 

KOPVĒRTĒJUMS

 

Inga Konrāde,

Alojas novada sporta skolas direktora p.i.