Aloja

Eiropas sporta nedēļas notikumi Ozolmuižā

Ozolmuižas pamatskolas skolēni Eiropas sporta nedēļā, 20. septembrī, piedalījās Alojas, Limbažu un Salacgrīvas novadu vispārizglītojošo skolu futbola sacensībās Staicelē. Ozolmuižas pamatskolu pārstāvēja zēnu “B” grupas komanda. Tika iegūta 3. vieta pamatskolu grupā, piekāpjoties Umurgas un Pāles pamatskolām. Ārpusspēļu aktivitātēs Artūrs Doroškēvičs izcīnīja 3. vietu bumbas žonglēšanā ar kāju, piekāpjoties tikai Staiceles futbolistiem.
21. septembrī Ozolmuižas pamatskolā notika sacensības krosā. Iesildīt un noskaņot skolēnus krosam bija uzņēmušies vecāko klašu skolēni. Vispirms pašu sagatavotos ielu vingrošanas priekšnesumus demonstrēja 8. un 9. klašu zēni – Artūrs un Artis Doroškēviči, Mārcis Skrīvelis, Renārs Stumps un Andris Jērcītis. Pēc tam sekoja kopīga iesildīšanās un sacensības krosā 500 m, 1 km un 2 km distancēs.  Pēc stundām visu vecumu aktīvisti bija aicināti stadionā krāt kilometrus – nūjojot, soļojot, skrienot un braucot ar velosipēdu.
22. septembra pēcpusdienā visu vecumu aktīvisti tika gaidīti sporta zālē, lai pārbaudītu sevi spēka, veiklības un precizitātes vingrinājumos.

Aktivitātēs piedalījās aptuveni 58 cilvēki, no kuriem pieaugušie bija 6 dalībnieki.

Silva Stumpe, Ozolmuižas pamatskolas sporta skolotāja