Aloja

LIAA Siguldas biznesa inkubators sadarbībā ar Limbažu novada domi aicina esošos un topošos uzņēmējus uz tikšanos – info dienu!

limbazu_novada_domeliaa
Tikšanās norisināsies š.g. 23. februārī no plkst. 10.00 līdz 12.30 Rīgas ielā 16, Limbažos (mazajā zālē). Tikšanās laikā Siguldas biznesa inkubatora vecākā projektu vadītāja Gundega Vanaga-Janberga informēs par Biznesa inkubatora sniegtajām iespējām, pakalpojumiem un atbalstu uzņēmējiem.

 

Limbažu novada dome iepazīstinās klātesošos ar plānoto Limbažu novada jauno uzņēmēju konkursu uzņēmējdarbības uzsākšanai, ko plānots īstenot jau trešo gadu pēc kārtas ar mērķi veicināt jauno komersantu darbību Limbažu novadā.

 

2016. gada 1. septembrī visā Latvijā savu darbību uzsāka Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras 15 biznesa inkubatori. Viens no šādiem inkubatoriem ir izvietots Siguldā (Pils ielā 16). Siguldas biznesa inkubatora pakalpojumi ir pieejami Alojas, Ādažu, Carnikavas, Garkalnes, Inčukalna, Krimuldas, Limbažu, Mālpils, Salacgrīvas, Saulkrastu, Sējas un Siguldas novadu uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem.

 

Inkubatorā nepieciešamo atbalstu un pakalpojumus uzņēmējdarbības attīstībai var saņemt fiziskas personas (pirmsinkubācijā) un komersanti, kas nav vecāki par 3 gadiem no reģistrēšanas brīža (pirmsinkubācijā, inkubācijā).

 

Inkubācijas pakalpojumiem tiks piemērots 50% līdzfinansējums, proti, uzņēmumam no pakalpojuma kopējās vērtības vajadzēs segt 50%. Jāpiebilst, ka visi pakalpojumi, kas būs pieejami fiziskām personām un uzņēmējiem pirmsinkubācijā, piemēram, biznesa idejas novērtējums, konsultācijas, apmācības, semināri par uzņēmējdarbības attīstību būs bezmaksas.

 

Pieteikšanās pasākumam līdz š.g. 22. februārim pa tel. 62400903 vai e-pastu: gundega.vanaga-janberga@liaa.gov.lv vai signe.millere@liaa.gov.lv vai pat tel. 28350218 vai e-pastu: agris.veveris@limbazi.lv (dalībnieku skaits ierobežots).