Aloja

Notiks semināri par pieejamo atbalstu energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu ēkās

altum_logoSiguldā, Valmierā, Smiltenē un Gulbenē notiks semināri par pieejamo atbalstu energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu ēkās

  

Šā gada 22. un 23. februārī četrās Vidzemes pilsētās – Siguldā, Valmierā, Smiltenē un Gulbenē – notiks semināri par energoefektivitātes pasākumu īstenošanu daudzdzīvokļu ēkās un pieejamo valsts atbalstu. Seminārus organizē Ekonomikas ministrija un Attīstības finanšu institūcija Altum informatīvās kampaņas „Dzīvo siltāk” ietvaros.

 

Uz semināriem aicinām namu pārvaldīšanas uzņēmumu, dzīvokļu īpašnieku biedrību un būvniecības uzņēmumu pārstāvjus, kā arī daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākos.

 

Seminārā „Daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšana. Nosacījumi, renovācijas process un kvalitāte” klātesošie tiks informēti par ES fondu atbalsta programmas „Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu dzīvojamās ēkās” nosacījumiem, tehniskās dokumentācijas sagatavošanas niansēm, lēmuma pieņemšanas procedūru, kā arī līdzfinansējuma saņemšanas aspektiem. Seminārā piedalīsies arī banku pārstāvji, kas informēs par kredīta saņemšanas nosacījumiem.

 

Pasākumu laikā Siguldā SIA “CDzP” vadītājs Ģirts  Beikmanis, kā arī seminārā Valmierā un Smiltenā SIA “Valmieras namsaimnieks” valdes priekšsēdētājs Valdis Jēgers dalīsies pieredzē par daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas renovācijas projekta vadību un pastāstīs par ēkas renovācijas ieguvumiem.

 

Semināri notiks š.g. 22. februārī plkst. 11.00 Siguldā un plkst. 17.30 Valmierā, bet š.g. 23. februārī plkst. 11.00 Smiltenē un plkst. 17.30 Gulbenē.

 

Detalizētāka informācija par semināru norises vietām un dienas kārtību pieejama Ekonomikas ministrijas mājaslapā. Semināram Siguldā var pieteikties šeit, semināram Valmierā var pieteikties šeit, semināram Smiltenē var pieteikties šeit, bet pasākumam Gulbenē var pieteikties šeit. Sīkāku informāciju par semināriem var saņemt Ekonomikas ministrijā (dzivosiltak@em.gov.lv, 67 013240). Jaunumiem par ēku energoefektivitāti var sekot līdzi arī twitter.com/siltinam un facebook.com/dzivosiltak.

 

Dienas kārtība Valmieras semināram ŠEIT

Smiltenes semināram ŠEIT

 

Elita Rubesa – Voravko

Ekonomikas ministrijas

Sabiedrisko attiecību nodaļa

Tālr: 67013193

E-pasts: prese@em.gov.lv

Web: www.em.gov.lv; www.energoefektivakaeka.lv

Seko mums Twitter: @EM_gov_lv @siltinam

Youtube: http://www.youtube.com/ekonomikasministrija

Facebook: http://www.facebook.com/dzivosiltak