Aloja

Konkurss “Eksporta un inovācijas balva 2017”

eksporta balvaKonkursu “Eksporta un inovācijas balva” Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Ekonomikas ministriju rīko jau trīspadsmito gadu, un tā mērķis ir paust atzinību un godināt Latvijas komersantus, kas sasnieguši labus rezultātus jaunu un eksportspējīgu produktu ražošanā, vietējā tirgus nodrošināšanā ar augstas kvalitātes pašmāju ražojumiem, inovāciju ieviešanā un rūpnieciskā dizaina izstrādē. 

 

Konkursā tiks novērtēti komercsabiedrību sasniegumi un noteikti laureāti šādās kategorijās: 

  • “Eksportspējīgākais komersants” lielo/ vidējo un mazo komercsabiedrību grupās,
  • “Importa aizstājējprodukts”,
  • “Inovatīvākais produkts”,
  • “Rūpnieciskais dizains”,
  • “Eksporta čempions”. 

Piedaloties konkursā Jūsu uzņēmums gūs iespēju saņemt naudas balvu darījuma brauciena apmaksai vai reklāmas laukumu kādā no LIAA izdevumiem, kā arī tiesības izmantot Eksporta un inovācijas balvas 2017 laureāta zīmi savos mārketinga materiālos un uz produkta iepakojuma.

 

Konkursa pretendentu vērtēšana notiek divās kārtās. Pirmajā kārtā žūrijas komisija vērtē uzņēmēju sniegto informāciju pieteikuma anketās. Otrajai kārtai izvirzītos uzņēmumus žūrijas komisija apmeklēs klātienē.

 

Titula “Eksporta čempions” pretendentus žūrijas komisija izvirzīs no Latvijas lielāko eksportētāju vidus, pamatojoties uz eksporta datiem un ieguldījumu ilgtspējīgas izaugsmes nodrošināšanā.

Pieteikuma anketas*:
Pieteikuma anketa kategorijā “Eksportspējīgākais komersants”
Pieteikuma anketa kategorijā “Importa aizstājējprodukts”
Pieteikuma anketa kategorijā “Inovatīvākais produkts”
Pieteikuma anketa kategorijā “Rūpnieciskais dizains”

*Pieteikties arī vairākās kategorijās vienlaikus. Produktu vērtēšanas kategorijās var pieteikt vairākus produktus, par katru aizpildot atsevišķu anketu.

 

Jūsu pieteikumus gaidīsim līdz šī gada 25. septembrim uz e-pasta adresi zinas@liaa.gov.lv(link sends e-mail)(link sends e-mail) vai LIAA Klientu apkalpošanas nodaļā (Pērses iela 2, Rīga, LV-1442).

 

Dalība konkursā bezmaksas.

 

Konkursa “Eksporta un inovācijas balva 2017” laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā 2017. gada 7. decembrī, kad visus finālistus sveiks konkursa patrons Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

 

Konkursa nolikums

 

Lai iedzīvotājiem dotu iespēju atbalstīt un uzslavēt Latvijas uzņēmumus, kas ražo kvalitatīvus un vērtīgus produktus, aicinām ieteikt savu favorītu dalībai Eksporta un inovācijas balvā, aizpildot aptaujas anketu – Izvirzi uzņēmumu dalībai konkursā “Eksporta un inovācijas balva 2017”!

 

Plašāku informāciju sniegs:
Biznesa informācijas nodaļa
Tālrunis: +371 67039459
E-pasts: zinas@liaa.gov.lv