Aloja

Biznesa ideju konkurss “Ideju kauss 2017”

ideju_kauss2017Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina pieteikt biznesa idejas konkursam “Biznesa kauss 2017”.

 

“Ideju kauss 2017” ir vairāk nekā biznesa ideju konkurss!

 

Tā ir iespēja iziet profesionālas apmācības pieredzējušu uzņēmēju vadībā, gūt vērtīgus kontaktus sava biznesa tālākai attīstībai un noslēgumā sacensties par iespaidīgām naudas balvām, lai iegūtu pirmo kapitālu idejas realizācijai. Pasākumu jau devīto reizi organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA).

 

Uzņēmējs var būt ikviens, sākot no skolēniem, kuri ir vismaz 17 gadu vecumā, līdz sirmam vecumam. Galvenais vērtēšanas kritērijs būs jūsu degsme un gatavība uzņemties jaunu izaicinājumu savā dzīvē – uzsākt uzņēmējdarbību ar vēl nebijušu biznesa ideju Latvijas vai pasaules mērogā.

 

LIAA aicina pieteikties ideju autoriem ar komandu, jo labs komandas darbs ir jebkura veiksmes stāsta pamatā. Tomēr, ja komanda vēl ir tapšanas stadijā, iespējams arī iesniegt individuālus pieteikumus. Iepazīsties ar konkursa nolikumu sadaļā “Pieteikšanās” un piesaki savu biznesa ideju konkursam līdz 14.septembrim plkst.23.59.

 

Žūrija atlasīs labākās iesniegtās biznesa idejas un to autoriem būs iespēja tās pilnveidot un attīstīt apmācībās. Apmācības norisināsies vebināru formātā, kas nozīmē, ka ikvienam dalībniekam, kurš būs izturējies konkursa 1.kārtu, būs iespēja mobili apgūt uzņēmējiem aktuālos tematus un attīstīt savas biznesa idejas neatkarīgi no viņa atrašanās vietas. Vebināri norisināsies no 7.oktobra līdz 11.novembrim.

 

Vebinārus pasniegs lektori, praktizējoši uzņēmēji un savas nozares eksperti.

 

Vairāk informācijas: http://idejukauss.lv/.