Aloja

Alojieši Latvijas karatē WKF čempionātā Daugavpilī

24. septembrī Daugavpils Olimpiskajā sporta centrā norisinājās ikgadējais Latvijas Karatē WKF čempionāts. Oficiāli šis čempionāts notiek vienu reizi gadā, un piedalīties šajā turnīrā ir ļoti prestiži gan klubam, gan arī tā sportistiem. Sacensības pulcēja stiprākos karatistus no 24 Latvijas klubiem, kas bija 285 dalībnieki.

 

Vidzemes Karatē klubs šajā čempionātā piedalījās 10 sportistu sastāvā, no kuriem četri ir Alojas novadnieki – Eduards Dūrens, Mārcis Skrīvelis, Anrijs Undraitis un Liene Prikaza. Katrs sportists aizvadīja lieliskas un sīvas cīņas, kas trijiem no četriem nesa arī godalgas. Eduards Dūrens savā vecuma un svara grupā 8-9 gadi +35kg izcīnīja 2.vietu, Mārcis Skrīvelis kategorijā 14-15 gadi +70kg izcīnīja 3.vietu, un Liene Prikaza pēc liela pārtraukuma atgriežoties sportā jau pirmajās sacensībās pieaugušo kategorijā, kas ir, sievietes +18 gadi -55kg izcīnīja godalgoto 2.vietu.

 

Vidzemes Karatē klubam 2017/18.gada sezona ir iesākusies ar godalgotām medaļām, kas ir ļoti pozitīvi. Treneris Kaspars Riekstiņš un Maksims Halatins saka paldies visiem par ieguldīto darbu un vecākiem par atbalstu! Turpināsim gatavoties un strādāt vēl cītīgāk.

 

Treneris M.Halatins