Aloja

ZAAO aicina klientus ziņot par piebraucamo ceļu stāvokli

Pavasara mainīgo laikapstākļu dēļ visā SIA “ZAAO” (ZAAO) darbības reģionā ceļi kļuvuši slikti izbraucami, vietām tiek ieviesti autotransporta masas ierobežojumi – tiek liegta pārvietošanās transportam, kas smagāks par 10 tonnām. Tas ievērojami apgrūtina atkritumu izvešanu. Tādēļ aicinām iedzīvotājus novērtēt savu piebraucamo ceļu stāvokli un apsvērt, vai konteinera tukšošana ir iespējama, nebojājot klienta vai ZAAO īpašumu.

 

Uzbraucot ar smago tehniku uz pārmitrināta, nestspēju zaudējuša ceļa, tas tiek sabojāts vēl vairāk. Uzlabot grants ceļa stāvokli var tikai tad, kad tas ir apžuvis un atguvis nestspēju. Svarīgi ņemt vērā, ka atkritumu vedējam ir smagās automašīnas gabarīti un masa, turklāt kravā atrodas iepriekš savāktie atkritumi (kopā līdz pat 30 tonnām), kas palielina iegrimšanas risku.

 

Lūdzam informēt ZAAO speciālistus pa tālruni 64281250 vai e-pastu zaao@zaao.lv par nepieciešamību atcelt vai mainīt konteinera tukšošanas reizi.

 

Par neizvešanas iemesliem ZAAO veic pierakstus un fotografē problemātiskās situācijas, lai nepieciešamības gadījumā informētu klientus.

 

Gadījumos, kad kādas adreses paliks neapkalpotas, aicinām klientus būt saprotošiem un gaidīt ceļa apstākļu uzlabošanos. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

 

Informāciju sagatavoja:

Laura Jegorova

SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste