Aloja

28. aprīlī visā Latvijā notiks Lielā Talka

Lielā Talka 2018 notiks sestdien, 28.aprīlī, no plkst. 9:00 līdz 15:00 vienlaicīgi visā Latvijā. Talkas norisi kopumā (tajā skaitā savākto atkritumu izvešanu) katrā novadā un republikas pilsētā pārrauga LIELĀS TALKAS KOORDINATORS! 

 

Savukārt dažādas pašvaldības, izglītības iestādes, organizācijas, uzņēmumi, kā arī brīvprātīgie entuziasti ikvienā pilsētā un novadā reāli organizē kolektīvas talkas, oficiāli reģistrē tās Lielās Talkas mājas lapā un piesaka savas Talkas Atbildīgo personu. Tas nozīmē, ja gribi reģistrēt savu talkošanas vietu, tad pirms tam to saskaņo ar savu pašvaldības koordinatoru un tikai tad reģistrē mūsu mājas lapā. 28.aprīlī Tu vari pievienoties kādai no šīm talkas vietām.

 

Alojas novada koordinatore Zanda Aderniece, t.25749109, zanda.aderniece@aloja.lv

Talkas vietas Alojas novadā

www.talkas.lv

 

TALKAS DIENĀ TEV BŪS NEPIECIEŠAMI ATKRITUMU MAISI, KAS ŠOGAD IR SARKANĀ KRĀSĀ UN TIE BŪS AIZSIENAMI. Sarkanos maisus bez maksas būs iespējams saņemt 28. aprīlī ikvienā www.talkas.lv reģistrētajā talkas norises vietā pie talkas atbildīgā vai koordinatora.

 

Pirms piedalīties talkā, der izlasīt INSTRUKCIJU TALCINIEKIEM, kurā minēts, kur saņemt maisus, kā apģērbties, kur atstāt piepildītos maisus u.tml. Ja es LIELĀS TALKAS ATBILDĪGAIS vai LIELĀS TALKAS KORDINATORS, lūdzu, iepazīsties ar saviem pienākumiem.

 

*Avots: www.talkas.lv