Aloja

Šautriņu mešanas turnīrs 2017.g./2018.g

Aprīlī noslēdzās šautriņu mešanas turnīrs Staiceles jauniešu klubiņā „Čempiņš”.  Sacensības risinājās četros posmos meiteņu/sieviešu un zēnu/vīriešu konkurencē. Katrā posmā par katru iegūto vietu krāja punktus. Par 1.vietu – 15 punkti, par 2.vietu – 13 punkti, par 3.vietu – 11 punkti, par 4.vietu – 9 punkti, par 5.vietu – 7 punkti, par 6.vietu – 5 punkti, par 7.vietu – 3 punkti, par 8.vietu un zemāk – 1 punkts. Tad turnīra beigās ar sakrāto punktu  skaitu sadalītu vietas. Katrā posmā pirmo trīs ieguvēji izcīnīja mazas balviņas, kā arī pārējie cienājās ar konfektēm.

 

Šautriņu mešana nav populāra Staicelē, jo piedalījās maz dalībnieku. Starp meitenēm/sievietēm startēja kopumā 7 dalībnieces – Elīna Konrāde, Amanda Konrāde, Inese Uibu(savāca 13 punktus), Samanta Tīriņa(savāca 13 punktus), Sandija Eglīte(savāca 9 punktus), Monta Žibojedova(savāca 11 punktus) un Inga Konrāde, bet vīriešu/zēnu konkurencē startēja 17 dalībnieki  – Jānis Vītols, Egils Merkuļjevs(savāca 23 punktus), Regnārs Sijāts(savāca 9punktus), Tonijs Stūrītis(savāca 8 punktus), Ritvars Skuja(savāca 5 punktus), Lauris Skujiņš(savāca 3 punktus), Kristers Bumbieris(savāca 1 punktus), Kalvis Eglītis, Dainārs Konrāds, Mikus Čipots(savāca 11 punktus), Kristers Cābelis(savāca 12 punktus), Daniels Sležs(savāca 9 punktus), Markus Keišs(savāca 18 punktus), Rihards Staģis(savāca 3 punktus), Toms Smiļgis(savāca 11 punktus), Artūrs Eglītis(savāca 7 punktus) un Kristaps Balaboliņš(savāca 1 punktus).  Viss čaklākie punktu krājēji  Elīna Konrāde un Amanda Konrāde starp meitenēm un vīriešiem Jānis Vītols, Egīls Merkuļjevs un Kalvis Eglītis.

 

Kad noslēdzās turnīrs ārā bija ļoti silts un patīkams laiks. Pirmo trīs vietu ieguvēji  tika apbalvoti ar medaļām un diplomiem, bet pirmā vieta izcīnīja arī kausu. Visā turnīrā starp meitenēm/sievietēm 3.vietu izcīnīja Inga Konrāde sakrājot 26 punktus, 2.vietu Amanda Konrāde sakrājot 46 punktus un 1.vietu Elīna Konrāde sakrājot 56 punktus. Starp zēnu/vīriešu konkurenci 3.vietu  izcīnīja Dainārs Konrāds sakrājot 30 punktus, 2.vietu Kalvis Eglītis sakrājot 39 punktus un 1.vietu Jānis Vītols sakrājot 50 punktus.

 

Liels paldies visiem kuri piedalījās un atbalstīja. Piedalīties arī nākošajos turnīros, kuri rudenī  tiks rīkoti Jauniešu klubiņā „Čempiņš” . Būsiet mīļi gaidīti.

 

Ar cieņu Dainārs Konrāds