Aloja

Noslēdzies Ritmiskās mūzikas festivāla “Spožās nots” koncertu cikls “Atnāc, ieklausies, pamēģini – VARBŪT..”

Staiceles Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi un pedagogi, visu gadu ir cītīgi strādājuši, piedalījušies dažādos valsts un pasaules mēroga konkursos , kā arī gatavojušies koncertu ciklam “Atnāc , ieklausies, pamēģini – VARBŪT..” , lai priecētu mūsu pašu staiceliešus!

 

28.februārī Staiceles kultūras namā aizsākās ikgadējais koncertu cikls – Ritmiskās mūzikas festivāla “Spožā nots” projektu ietvaros,  “Atnāc, ieklausies, pamēģini – VARBŪT..”. Koncertu cikls tika atklāts ar Klavierkoncertu, kurā piedalījās Staiceles MMS klavieru klases audzēkņi un pedagogi.

 

26.martā – Pūšamo un sitamo instrumentu koncerts. Piedalījās Staiceles MMS pedagogi – Kārlis Vanags, Dāvis Jurka un audzēkņi. Kā īpašie viesi šajā koncertā bija Mazsalacas Jazz Youth Band.  Jau vairākus gadus aktīvu dalību šajā grupā ir ņēmuši arī mūsu skolas pūšaminstrumentu klašu audzēkņi.

 

25.aprīlī – Stīgu instrumentu koncerts . Piedalījās Vijoļspēles un Ģitārspēles audzēkņi un pedagogi.  Šis ir pirmais  gads kopš Staiceles MMS var apgūt ģitārspēli, tādēļ šī bija pirmā uzstāšanās Ģitārspēles 1.klases audzēkņiem.

 

21.maijā – Vokālā mūzika – kora klases audzēkņu un pedagogu nobeiguma koncerts, kurā šogad bez vokālistiem lielu dalību ņēma koru klases 1.-4.klašu, 5.-6.klašu, 7.-8.klašu grupas audzēkņi un rokas zvanu ansamblis.