Aloja

Alojas novada bērni karatē čempionātā “Baltic Sun cup 2018” Saulkrastos

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 13.-14.oktobrī, Vidzemes Karatē Klubs piedalījās divos turnīros, no kuriem arī mājās tika pārvestas medaļas.

13.oktobrī Saulkrastu sporta centrā norisinājās Vidzemes Karatē Kluba organizētais bērnu karatē čempionāts “Baltic Sun cup 2018” sportistiem iesācējiem vai ar nelielu sacensību pieredzi vecumā no 6 līdz 11 gadiem. Čempionātā piedalījās 164 sportisti no 11 karatē klubiem, tai skaitā Vidzemes Karatē Klubs 30 sportistu sastāvā. Alojas novadu pārstāvēja jaunākie sportisti – Mairita Volde, Dans Aļeksējevs, Edijs Jurašs, Regnārs Kamalis, Rihards Minickis, Jānis Nauris Čukurs un Niks Andersons. Visiem bērniem šīs bija pirmās šāda mēroga ārpus kluba sacensības “kumite” disciplīnā. Pie medaļas tika Mairita Volde, izcīnot 1.vietu kategorijā “kumite meitenes U10 +30kg”. Ļoti tuvu medaļām bija arī Jānis Nauris Čukurs, kurš diezgan spēcīgā sportistu konkurencē izcīnīja augsto 5.vietu! Tāpat gribētos paslavēt tos sportistus, kuri līdz medaļām netika, un neskatoties uz to, ka tās bija pirmās viņu sacensības, cīnījās drosmīgi un neatlaidīgi!
Kopvērtējumā ar 5 zelta, 2 sudraba, 4 bronzas medaļām Vidzemes Karatē Klubs ierindojās augstajā 2.vietā!

14.oktobrī Igaunijas galvaspilsētā norisinājās starptautisks karatē turnīrs “Tallinn Open 2018”. Uz šīm sacensībām kopā ar treneri Maksimu Halatinu devās Eduards Dūrens un Andreass Meļņičenko. Arī no Tallinas mājās tika pārvesta bronzas medaļa, kuru 15 sportistu konkurencē izcīnīja Eduards Dūrens. Sīvā cīņā Andreass diemžēl piekāpās Igaunijas pārstāvim un par medaļām cīnīties tālāk nesanāca.

 

Vēlreiz paldies sportistiem par drosmi un neatlaidību, un par veiksmīgi aizvadīto nedēļas nogali! Kā arī liels paldies bērnu vecākiem un Alojas novadam par atbalstu! Strādāsim un trenēsimies vēl cītīgāk, lai gūtu jaunus panākumus!