Aloja

Atskats uz Ziemassvētku turnīrs volejbolā

Pagājušā gada  nogalē, pirms Ziemassvētkiem, 23.decembrī Alojas novada volejbolisti devās uz Mazsalacu, lai piedalītos Ziemassvētku turnīrā. Turnīram pieteikušās sešas komandas: “Rūķīši”, “Vimbas”, “73”, “Onkuļi+”, “Izdomā pats” un “Aloja”. Visas spēlēja vienā apakšgrupā līdz 2 setu uzvarai. Katrs sets līdz 15 punktiem, ja nepieciešams trešais, tad līdz 11 punktiem.

“Alojas” komandā spēlēja: Dainārs Konrāds, Inga Konrāde, Valters Jānis Stumps, Mārcis Pēkšens, Rolands Lācis un Mairis no Rencēniem, jo pēdējā brīdī Reinis Stumps saslima un nevarēja palīdzēt. Komandā obligāti viena skaistā dzimuma pārstāve, kurai visu laiku jāatrodas laukumā, tas ir 5+1.

Kopumā jāizspēlē 5 spēles, kur četras no tām ”Alojas” komanda izcīnīja pārliecinošas uzvaras ar 2:0. Turnīra pēdējo spēli “Alojas” komanda cīnījās pret komandu “73”. Abas komandas turnīrā nebija zaudējušas nevienu setu, noslēdzot visas spēles ar 2:0 savā labā. Šī savstarpējā spēle bija arī turnīra pēdējā spēle, kur spraigā cīņā ar 1:2 piekāpāmies izcīnot godpilno 2.vietu. Mūsu komanda nospēlēja visas spēles fantastiski parādot raksturu, cīņas sparu un vēlmi uzvarēt. Paldies viņiem par to. Gribētos pateikties arī turnīra organizētājam Gunārs Zunda. Ka mums ļauj piedalīties Mazsalacā rīkotajos volejbola turnīros. Mūsu novada spēlētāji piedalās jau no 2011.gada.

Līdz nākamajiem rakstiņiem Dainārs Konrāds