Aloja

SALĀ norisinājās latvijaradits.lv informatīvais pasākums

29. janvārī Alojas novada uzņēmējdarbības atbalsta centrā – bibliotēkā “SALA” notika informatīvais pasākums par portālu www.latvijaradits.lv, kuru vadīja vadošā idejas radītāja Ilze Grīntāle, vadošā projekta radītāja Dagnija Slavinska un Google eksperts Jānis Āboltiņš.

Pasākuma laikā Ilze Grīntāle pastāstīja par Projekts “Latvijā Radīts–Created in Latvia” iespējām sadarbības partneriem.

Turpinot pasākumu, Dagnija Slavinska  iepazīstināja ar Latvijā radīts misiju un dažādām reklāmas iespējām portālā “Latvijā Radīts–Created in Latvia”, kas domātas gan lieliem, gan maziem uzņēmumiem.

Projekts “Latvijā Radīts–Created in Latvia”  misija: ”Šis projekts tiek veidots kā interneta portāls, kurš sevī ietvers visu vērtīgo, kas ar mīlestību radīts mūsu Latvijā – visdažādāko vietējo ražojumu, pakalpojumu, kā arī kultūras notikumu klāstu. Radīšanas process ir saprotams ikvienam, sākot no pirmā dzijas valdziņa – līdz globāla mēroga aktivitātēm. Katram sava perspektīva – un tas ir labi un pareizi! Mūsu misija ir nodrošināt Latvijā radītu ražojumu, pakalpojumu un kultūras spektra sagrupēšanu vienuviet, lai radošu ideju meklētājiem būtu ērti un viegli atrast sev nepieciešamo informāciju. Tā mēs savstarpēji mijiedarbojoties, katrs savā sfēra, dalīsimies šī procesa priekā un nodosim to tālāk pasaulē… Mums ir stingra pārliecība, ka ar šo projektu mēs padarīsim apkārtējo dzīves telpu patīkamāku, radošāku un veicināsim visas sabiedrības piepildījumu ar savstarpēju sadarbības prieku. Jo mūsos ir spēks, un šo spēku vairojot, arī Latvijā būs spēks!”

Pasākuma noslēgumā, Jānis Āboltiņš informēja par plašajām bezmaksas un maksas  iespējām, ko piedāvā Google, Facebook, Instagram, Youtube, Twiter, latvijaradits.lv u.c.

Pasākuma laikā tika izteikts arī piedāvājums no latvijaradits.lv ievietot gan bezmaksas, gan maksas informāciju un veidot reklāmu par novadu un novada uzņēmumiem. Uzņēmumi, kuri vēlas izvietot plašāku informāciju par sava uzņēmuma darbību un piedāvātajiem pakalpojumiem/produktiem, līdz 15.02.2019.  var saņemt 50% atlaidi.

Latvijaradits.lv komanda ir pretimnākoša un atvērta sadarbībai gan ar Alojas novadu, gan ar Alojas novada uzņēmumiem.


Sabīnes Stūres teksts un foto