Aloja

Janvāris – GTK „ALOJA” veiksmju mēnesis

Janvāra vidus bija ļoti veiksmīgs GTK „ALOJA” sportistam Gustavam Graudiņam. Intensīvais treniņu darbs atmaksājās. Liepājas Olimpiskajā centrā noskaidrojās uzvarētāji 2019.gada Latvijas jaunatnes meistarsacīkstēs galda tenisā C grupā (2006.gadā dzimušiem un jaunākiem). Vispirms Gustavs izcīnīja III vietu zēnu grupā individuāli,bet pēc tam zēnu dubultspēlēs kopā ar Markusu Riekstu un jauktajās dubultspēlēs kopā ar Alisi Gūtmani vēl divas III vietas Apsveicam !!! Par to protams gandarījums arī visiem GTK biedriem un treniņu partneriem Alojā.

Arī Alojas novada atklātais čempionāts galda tenisā skolniekiem un pieaugušajiem sasniedzis „ekvatoru”. Notikušas jau 3 sacensību kārtas. Trešajā kārtā pieaugušajiem uzvarētāju trijniekā: 1.vietā Artis Golubovs; 2.vietā Mārtiņš Anševics; 3.vietā Aivars Balodis .

 Pēc 3 kārtām pieaugušajiem kopvērtējumā līderis ir Guntis Legzdiņš. Šobrīd 2.un 3.vietā attiecīgi Artis Golubovs un Mārtiņš Anševics.

Jauniešiem kopvērtējumā pirmajā vietā pārliecinoši ir Gustavs Graudiņš; 2.vietā  Kevins Bernhards; 3.vietā Alans Bernhards .

 Var tikai paslavēt kluba dalībniekus, kuri  tikpat labprāt ,kā startēt republikas un starptautiskajās sacensībās,piedalās arī kluba organizētajās sacensībās novadā.

  Aivars Auseklis