Aloja

Alojas AP komandai sezonas noslēgumā sudrabs

Maijā sezonas izslēgšanas spēles Saldū aizvadīja  Aloja –AP galda tenisa komanda. Pēc regulārā čempionāta 2. līgas komandām Alojas GTK komanda atradās līderos,tādēļ labāko četrinieka izslēgšanas spēlēs pirmais pretinieks bija 4.vietā esošā „Rēzekne” komanda. Pateicoties tam ,ka tomēr ierindā bija arī komandas līderis Ervīns Svīķis,spēles iznākums arī trešo reizi tiekoties  ar šo komandu mums labvēlīgs. Tā komanda izcīnīja iespēju finālā spēlēt ar GTK Namejs-Juniors+ komandu ,kura savukārt uzvarēja V.G.ALEF. Juniori regulāro čempionātu pabeidza II vietā.

Finālā ar nelielu pārsvaru uzvarēja GTK Namejs-Juniors+ , atstājot mūsējos II vietā. Tomēr arī šis ir lielisks panākums.

Alojas AP komanda, kuras sastāvā spēlēja Ervīns Svīķis, Guntis Lezdiņš, Normunds Baranovskis un Artis Golubovs  Latvijas komandu čempionātā 2.līgā izcīnīja godpilno II vietu 8 komandu konkurencē.

 Apsveicam!

Turpmāk daudz kas atkarīgs no paaudžu maiņas un iespējas nodrošināt    treniņus novada jaunajai paaudzei. Cerēsim uz veiksmīgu nākošo sezonu.  

 A.Auseklis

* Fotogrāfijās mūsu komanda pēc čempionāta noslēguma spēlēm Saldū un uz goda pjedestāla II pakāpiena.