Aloja

Alojas novadā tiek atklāti suvenīru stendi “Alojas novadā Labi darīts!”

Šī gada decembrī tika atklāti seši “Alojas novadā Labi darīts!” suvenīru stendi, kuros pašlaik ir iespējams iegādāties Alojas novada uzņēmumu un mājražotāju prezentācijas materiālus no ZS Krogdambji, SIA Aloja-Starkelsen, ZS Šita&ke, SIA Rudzo un saimnieciskās darbības veicēja Daiņa Paukšēna.

Suvenīru stendā Krogdambji piedāvā bišu vaska sveci, bišu medus burciņu un dāvanu komplektu ar medu, bišu maizi, ziedputekšņiem, vaska sveci un lūpu balzāmu. Aloja-Starkelsen piedāvā tādus produktus, kā ciete zilajā paciņā, BIO ciete, EKO cepamais pulveris, Vaniļas cukurs un dažādu veidu ķīseļus. Savukārt Šita&ke saimniecība piedāvā piecas dažādas Šitake veslības tējas. Rudzo piedāvājumā ir dažādu ogu garšu brandvīna uzlējums “Staicelīte” (var iegādāties tikai veikalā TOP un kafejnīcā Mieriņš). Bet Dainis Paukšēns piedāvā dāvanu komplektu ar BIO tējām un dāvanu komplektu ar BIO tēju un marmelādēm.

Suvenīrus iespējams iegādāties:

  • Staiceles Tūrisma informācijas centrā (Lielā iela 13 , Staicele);
  • Uzņēmējdarbības atbalsta centrā- biblotēkā SALA (Liepu iela 3, Ungurpils);
  • Kafejnīcā Mieriņš (Kalēju iela 7, Aloja);
  • Veikalā TOP (Jūras iela 1A, Aloja);
  • Puikules muižā (“Puikules pamatskola”, Brīvzemnieku pag.);
  • Degvielas uzpildes stacijā DK Apsītes (“Vilzēnu mehāniskās darbnīcas”, Vilzēni)

“Alojas novada prezentācijas materiālu piedāvājuma ideju konkursa” nolikums paredz, ka ikviens Alojas novada uzņēmējs, amatnieks vai mājražotājs var piedalīties konkursā iesniedzot savu prezentācijas materiālu ideju pieteikumu konkursa nolikuma noteiktajā kārtībā arī bez konkursa izsludināšanas. Tāpēc aicinām interesentus iesniegt savus pieteikumus, lai suvenīru sortiments stendos būtu vēl plašāks. Konkursa kontaktpersona: Sabīne Stūre, tel.25749131, sabine.sture@aloja.lv

Sabīnes Stūres teksts un foto