Aloja

Brīvzemnieku pagasta sacensības novusā un galda tenisā

Š. g. 29. februārī Ozolmuižā notika Brīvzemnieku pagasta sacensības galda tenisā un novusā, kurās savā meistarībā spēkiem mērojās 14 dažāda vecuma dalībnieki. Lielākā daļa no viņiem sacentās abās disciplīnās. Tādējādi novusā par medaļām cīnījās 12, bet galda tenisā 10 dalībnieki. Diemžēl sievietes katrā disciplīnā bija tikai pa vienai.

Sacensības izvērtās interesantas, taču nedaudz ieilga, jo dalībnieki spēles izspēlēja katrs ar katru, spēki bija līdzīgi, neatkarīgi no vecuma un dzimuma. Dažiem labākajiem spēlētājiem vietu sadalījumu izšķīra vien 1 vai 2 punkti.

Novusā spēcīgākais bija un 1.vietu ieguva Ingus Štelcs, 2.vietā Jānis Ričards Rudzītis, 3.vietā Zigmunds Kleins. Tikai par vienu punktu atpaliekot no trešās vietas, Vita Štelce ieguva 4.vietu un saņēma mierinājuma medaļu.

Galda tenisā stiprākais bija un 1.vietu izcīnīja Renārs Stumps, 2.vietā Zigmunds Kleins, 3.vietā Jānis Ričards Rudzītis. Šeit līdzvērtīgu konkurenci vīriem sastādīja gados jaunākais Emīls Štelcs, viņu no trešās vietas šķīra tikai 1 punkts. Arī viņš par iegūto 4.vietu saņēma mierinājuma medaļu.

Informāciju sagatavoja: Silva Stumpe