Aloja

Novada jaunieši kandidē Jauniešu Saeimā

Mūsu novada jaunieši Dāvis Daniēls Vildiņš un Kristers Vaivods ir pieteikuši savu kandidatūru Jauniešu Saeimā. Nobalso par jauniešiem un palīdzi tiem nonākt Jauniešu Saeimā, tādējādi pārstāvot savu ideju un Alojas novadu.

Balso par Kristeru Vaivodu, spiežot šeit

Balso par Dāvi Daniēlu Vildiņu, spiežot šeit

Jauniešu Saeimas vēlēšanās balsot var ikviens, kurš reģistrējies sociālo tīklu mājaslapās www.draugiem.lv vai www.facebook.com dalība vēlēšanās notiek, izmantojot www.draugiem.lv un/vai www.facebook.com pasi (lietotājvārds un parole) un ievērojot attiecīgā sociālā tīkla lietošanas ierobežojumus, kas attiecas uz vecumu.

Balsošana par kandidātu iesniegtajām idejām norisinās no 2020. gada 24. februāra, pulksten 10.00, līdz 2020.gada 25. martam, pulksten 10.00. Balsošana ir aizklāta, un savu balsojumu Tu vari redzēt, autorizējoties ar www.draugiem.lv un/vai www.facebook.com pasi.

Autorizējoties ar www.draugiem.lv un/vai www.facebook.lv pasi, Tu vari nodot vienu balsi par paša izraudzīto kandidātu, bet savu izvēli vēlēšanu laikā vari mainīt, pārceļot balsi no viena kandidāta pie cita. Balss tiks tam kandidātam, pie kura idejas tā būs fiksēta 2020. gada 25. martā, pulksten 09.59.