Aloja

Uzņēmējdarbības iedvesmas konference #UzdrīkstiesUzvarēt 2020

29. oktobrī plkst. 10.00 – 14.20

Vieta: Tiešsaiste, labsoflatvia.com

Veiksme biznesā ir kā kāpiens kalnā. Ceļš uz virsotni nesolās būt viegls, taču ticība, ka vari nokļūt pašā augšā jau ir pusceļš uz to. Notici, uzdrīksties un SASNIEDZ SAVU EVERESTU!

Ikvienam būs iespēja konferenci redzēt tiešraidē. Būsim parūpējušies, lai šo konferenci vērot ir tikpat aizraujoši kā visus iepriekšējos gadus klātienē.  Par tehnisko nodrošinājumu –  lielajiem ekrāniem, īpaši kvalitatīvu skaņu un interaktivitāti rūpēsies Latvijā labākā radoši tehniskā komanda.

Konferenci vadīs šovmenis Renārs Zeltiņš un ar saviem uzdrīkstēšanās stāstiem klausītājus iedvesmos Sandis Kondrāts, Exonicus Trauma Simulator; Reinis Rubenis, Swedbank; Reinis Nikuļcevs, Aksels Zingulis, SIA Rocketgrip; Kārlis Bardelis, Pirmais pasaulē, kurš airu laivā šķērsojis Kluso okeānu; Elizabete Brūniņa, Klinta Sniedze, SMU Clean Clever dibinātājas, Eiropas SMU fināla dalībnieces; Jānis Kūlbārdis, AZERON; Lāsma Ločmele, JA Latvia Līderu programmas dalībniece; Olga Kotova, SIA Baltic Commercial Aviation Training (pirmā sieviete no Baltijas, kas sasniegusi Everesta virsotni, kā arī gaidāmi citi krāšņi pārsteigumi!

Konference #Uzdrīksties uzvarēt 2020 notiks 29. oktobrī attālināti. Norises laiks no pulksten 10.00 līdz pulksten 14.20. Tiešraidi varēs vērot portālos labsoflatvia.comdiena.lvdelfi.lv.

Dace Dumbere-Bregže

Vecākā projektu vadītāja – Inovāciju atbalsta nodaļa

 dace.dumbere@liaa.gov.lv

Pasākumu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Junior Achievement Latvia