Aloja

Alojas slidotavā tiks uzliets ledus – slidotava tiks izmantota Alojas novada sporta skolas treniņu procesam vai individuāli un vienas mājsaimniecības ietvaros

Lai valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā Alojas novada sporta skolas profesionālās ievirzes programmu un interešu izglītības programmu audzēkņiem būtu iespēja turpināt treniņu procesu, Alojas slidotavā šonedēļ tiks uzliets ledus.

Saskaņā ar Ministru kabineta rīkojuma Nr.655 5.17. punktu, ievērojot stingras epidemioloģiskās prasības, slidotava var tikt izmantota sporta treniņu (nodarbību), tai skaitā interešu izglītības un profesionālās ievirzes izglītības programmu, ietvaros. Sporta treniņi grupās drīkst notikt tikai ārpus telpām un nepārsniedzot 10 cilvēku skaitu un neizmantojot ģērbtuves VAI individuāli un vienas mājsaimniecības ietvaros.

Atgādinām, ka saskaņā ar Ministru kabineta rīkojumu Nr. 655 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” līdz 7. februārim valstī ir izsludināta ārkārtējā situācija, kas paredz virkni ierobežojumu, tostarp aizliedz iedzīvotāju pulcēšanos izklaides un atpūtas vietās. Sods par ārkārtējās situācijas neievērošanu privātpersonām ir līdz 2000 eiro, bet juridiskām personām līdz 5000 eiro.

Papildus informējam, ka Alojas novada pašvaldības policija pastiprināti kontrolēs to, lai Alojas slidotavā netiek pārkāpti ārkārtējās situācijas laikā noteiktie ierobežojumi.

Aicinām iedzīvotājus būt atbildīgiem un ar sapratni izturēties pret Latvijā ieviestajiem COVID -19 izplatību ierobežojošajiem pasākumiem.


Sagatavoja:

Rūta Ezerniece,

Alojas novada sporta skolas direktore