Aloja

Atbalsta biedrība Alojas Ausekļa vidusskolai sagādājusi jaunu instrumentu – klavieres

Jauns gads allaž nāk ar labām ziņām. Arī Alojas Ausekļa vidusskolai gada sākums nesis priecīgu vēsti – vidusskola saņēmusi kvalitatīvas vācu firmas RONISCH akustiskās klavieres. Tās sagādāja skolas atbalsta biedrība “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai”.

Pēc vērienīgā skolas remonta, mūzikas mācīšanai, baudīšanai un kultūras norisēm piešķirta eleganta telpa ar labu akustiku. Lai tajā varētu pilnvērtīgi strādāt un mācīties, bija vajadzīgs arī labs instruments – klavieres. Esošās klavieres bija ļoti sliktā stāvoklī. To remonts prasītu lielus līdzekļus, tādēļ iecere par jauna instrumenta iegādi sasniedza skolas atbalsta biedrības vadītāju Inetu Miezīti. Viņa atsaucās un meklēja iespēju klavieres iegādāties. 

Nule saņemtās vācu klavieres RONISCH ir ļoti skanīgas, ar labu mehāniku. Ar savu  skanīgumu tās noteikti priecēs skolēnus un klausītājus mūzikas stundās, kora un ansambļu nodarbībās un citos kultūras pasākumos.

Sakām milzīgu paldies par finansiālo atbalstu uzņēmējiem:

Edgaram Eglītim SIA “Upeslaivas”

Egilam Viļumsonam SIA “ALEWOOD”

Mārim Miezītim SIA “MIKS D”

Jānim Puidītim SIA “Karlo Auto”.

Īpaši pateicības vārdi, lai nonāk pie Māra Miezīša, kurš parūpējās, lai vērtīgās klavieres tiktu nogādātas Alojā.

Sirsnīgs paldies uzņēmējiem, kuri finansiāli atbalstīja ieceres īstenošanu un bija ieinteresēti  palīdzēt Alojas Ausekļa vidusskolai.

Sagatavoja: skolotājas Anita Roļskija, Liāna Lilenblate-Sipko