Aloja

Iespēja jauniešiem pieteikties pašizaugsmes programmā AWARD

Lai iedrošinātu jauniešus īstenot kādu senu ieceri vai mērķi, kuriem trūcis neliels piliens motivācijas, Liepājas “Jauniešu mājas” kolektīvs aicina izaicināt sevi un pieteikties Edinburgas hercoga starptautiskā jauniešu pašaudzināšanas programmā AWARD, lai šos mērķus sasniegtu.

Award ir starptautiska pašizaugsmes programma jauniešiem vecumā no 14 līdz 24 gadiem, programma sākusi darboties Lielbritānijā 1956. gadā, Latvijā 2006. gadā, bet Liepājā 2020. gadā. Latvijā to īsteno Valsts izglītības satura centrs. Programma iedalās trīs līmeņos – bronzas (6 mēn.); sudraba (12 mēn.); zelta (18 mēn.) Ar vadītāja atbalstu jaunietim tiek sastādīts individuāls plāns, kurā iespējams darboties četrās jomās – Fiziskā sagatavotība; Prasmes; Brīvprātīgais darbs; Piedzīvojumu ceļojums. Katrā no tām, atbalstu un padomus sniedz paša izvēlēts jomas uzraugs. Jomā ir iespēja apgūt ko pilnīgi jaunu vai arī turpināt darboties pašreizējā darbības lokā. Tā var būt pastaiga ar soļu tūkstošiem, kādas receptes apgūšana vai palīdzīgas rokas sniegšana tiem, kuriem tas nepieciešams.

Piesakies programmai AWARD un tiec apbalvots ar starptautiski atzītu sertifikātu un goda zīmi par ieguldītajām pūlēm katrā līmenī un sasniegtiem mērķiem!

Programmas laikā, paralēli savām aktivitātēm jaunietim tiek piedāvātas iespējas doties uz nometnēm un pasākumiem Latvijā un 140 citās valstīs, kurās īsteno programmu.

Dalība programmā ir bez maksas. Lai pieteiktos, raksti uz jauniesumaja@liepaja.edu.lv,  Facebook: @JauniesuMaja vai Instagram: @youth.house.liepaja

Plašāka informācija par programmu:

www.visc.gov.lv/lv/award-latvija
www.facebook.com/awardLATVIA
www.intaward.org/

Informāciju sagatavoja:

Ance Medne-Strazda

Liepājas Bērnu un jaunatnes centra

struktūrvienības “Jauniešu mājas” vadītāja

ance.medne-strazda@liepaja.edu.lv

+371 25958674