Aloja

Trenere Alise aicina piedalīties tiešsaistes treniņos

Kopš janvāra sākuma iedzīvotājiem ir iespēja piedalīties tiešsaistes treniņos, ko vada trenere Alise Putraima. Arī martā treniņi turpinās tiešsaistes režīmā, izmantojot Zoom platformu. Nodarbības dienā saite uz treniņu tiek publicēta Alojas novada pašvaldības un Limbažu ACTIVE Facebook lapā.

Trenera A. Putraima aicina pievienoties treniņiem: “Veselīgs, aktīvs un sportisks dzīvesveids, sākoties pavasarim, nav tikai modes trends, tas ir kaut kas vairāk par nodedzināto kaloriju patēriņu. Tā ir lieliska pašsajūta un mīlestības izpausme savam ķermenim. Šajā laikā, kad apkārt valda daudz ierobežojumu, mazāk saziņas ar draugiem, radiem, tuvajiem cilvēkiem, bieži dzirdu, ka garastāvoklis daļai cilvēku mēdz būt  ļoti nomākts. Es iesaku paskatīties uz to no otras puses – šis ir ideāls laiks, lai realizētu sevi, ieguldītu sevī gan garīgi, gan fiziski. Katru dienu doties pastaigās, skriet vai braukt ar velo un pievienoties bezmaksas online vingrošanas nodarbībām pirmdienās un trešdienās. Motivācija rodas darot! Iepriecini un izkrāso savu ikdienu ar fiziskajām aktivitātēm, gūsti no tām prieku un tici, tās ir labākās zāles pret visu!”

Nodarbības tiek organizētas projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Alojas novadā”, Nr.9.2.4.2/16/I/028 ietvaros.

Sagatavoja: R. Grosa, A. Putraima