Aloja

Noskaidroti uzvarētāji spēlē “Atbrīvo savus putnus un ļauj tiem lidot”

Ikvienam Alojas novada iedzīvotājam bija iespēja piedalīties Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentes Kristīnes Kalnmačas rīkotajā spēlē “Atbrīvo savus putnus un ļauj tiem lidot”. Spēles laikā komandas, izmantojot aplikāciju Actionbound, varēja iziet divas putnu kontūras: vālodzi Alojā un stārķi Staicelē. Pastaigas laikā tika uzdoti trīs jautājumu veidi: jāatpazīst putnu pēc attēla, dziesmas vai jāzina kāds interesants fakts par gājputniem. Laika posmā no 8. līdz 18. aprīlim spēlē piedalījās 21 komanda ar kopējo dalībnieku skaitu 52. Kopsummā visi dalībnieki mēroja 242 kilometrus pa Alojas novada pilsētām.

Spēles organizatore Kristīne 19. aprīlī veica balvu izlozi divās kategorijās: 3 balvu komplekti tika izlozēti starp komandām ar maksimālo punktu skaitu un 3 komplekti starp pārējiem spēles dalībniekiem.

Balvas nodrošināja sponsori Ozola spēks, Nature Goods un Naturegift.lv.

Balvas no Ozola spēks saņem komandas :  

2 Putni

Putns brauc ar AUDI Q7

Balvas no Nature Goods saņem komandas:

Irbe

Jautrie čivinātāji

Balvas no SIA Nature Gift saņem komandas:

Mazie pipari

ProKovi

Īpašs paldies sponsoriem, kuri nodrošināja lieliskos balvu komplektus, kā arī pateicamies visiem par ieguldīto laiku un enerģiju, lai piedalītos spēlē!

Savukārt, spēles dalībnieki noteikti var justies pateicīgi jaunietei Kristīnei Kalnmačai par interesanto un rūpīgi sagatavoto spēli un sarūpētajām balvām, kā arī jaunietim Helmutam Bondaram par sagatavotajiem video materiāliem un balvu izlozes tiešraides nodrošināšanu!

Sekojiet līdzi aktualitātēm un esiet aktīvi arī turpmāk!

Sagatavoja: Monta Meldere