Aloja

Aicinām piedalīties akcijā “Velo – kilometrs kilometrā”

19. aprīlī noslēdzās akcija “Kilometrs kilometrā”, kurā dalībnieki bija aicināti iesūtīt savus – noietos, noskrietos kilometrus. Pēc lielās akcijas pašvaldība turpina un sniedz iedzīvotajiem iespēju pavadīt brīvo laiku aktīvi, esot tuvāk dabai. No šodienas, 23. aprīļa, novadniekiem ir iespēja piedalīties akcijā “Velo – kilometrs kilometrā” un krāt kilometrus, dodoties izbraucienos ar velosipēdu. Akcija ilgs līdz 14. maijam.

Noteikumi, kas jāņem vērā akcijas dalībniekiem:

1) Katru dienu, akcijas laikā, dalībnieki ir aicināti iesūtīt savus ar velosipēdu veiktos kilometrus, kas apkopotā veidā tiks publicēti Facebook.com lapā Sporta Alojas novadā.

2) Kilometru rādītāji var tikt iesūtīt, izmantojot dažādu aplikāciju un/ vai viedierīču ekrānuzņēmumus vai foto no citām viedierīcēm – viedpulksteņi, aproces u. c.

3) Rezultāti tiks pieņemti katru dienu līdz plkst. 22.00, dalībnieki aicināti tos sūtīt Facebook lapā Sports Alojas novadā vai e-pastā: juta.gargurne@gmail.com

Piedaloties akcijā, aicinām ievērot valstī esošos epidemioloģiskos drošības pasākumus un ceļu satiksmes noteikumus, kā arī izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu un apavus. Vienlaikus atgādinām, ka diennakts tumšajā laikā būs nepieciešamas atstarojošās vestes un citus atstarojošus elementus.

Lai raiti un droši kilometri!